Switch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Arkadaşlar bir ürün alacağım GRUNDIG GR 26-113 26 (66 EKRAN) HD Ready LCD TV araştırmalarıma göre en iyi fiyat www.bizdehesapli.com adresinde buldum fakat bu siteyi tanımıyorum hiç bilgisi olan varsamı yardımcı olabilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Senin şehir neresi? Ayrıca bir mağazadan alacağınla buradan alacağının arasındaki fark çok mu? Yani hem aynı şehir olmayıp hem de fazla fark yoksa pahalı harcamaları direkt dükkandan yapmalı bence. Olaki sorun çıkar eder teknik servisi gelip bakmalı ya da götürebileceğin yakın bir yer olur hiç değilse. Zaten burasıda arıza olduğunda direkt ürünün üreticisinin yetkili servisine postalıyormuş. Ayrıca cidden ucuz bir siteye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi Grundig in servis i Arçelik fark etmiyor araştırdım onu ben arçelik yerel servisleri bakıyor kuruyor nerden alırsan al ama site çok iyi fiyatlarla temin ediyor bu malda sorun olmaz sadece daha önce siteden alış veriş yapan oldumu onu merak ediyorum. fiyatları çok güzel çünkü bi bit yeniği çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar