Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://www.notebook.gen.tr/modeller/1345/Samsung-R520-R520-XS02TR.html Şu bilgisayarda en yeni hangi oyunlar çalışır düşük settingde de olsa? fps, strateji, frp fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Arkadaşım almıştı bundan. Wow oynuyor sadece ama düzenli olarak raid/bg yapan bi adam. Şikayet ettiğini görmedim hiç. Gayet memnun makinadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 mesela yeni c&c çalışırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 demosunu deneyeceksin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yada http://www.yougamers.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 site iyiymiş ya saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bu leptaptan bende var şu ana kadar GRID, GTA IV, COD 5 - 6, CRYSIS WARHEAD oynadım hiçbirinde takılma vs bi sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 gta4 mü? emin misin aynısı olduğuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 MOUNT & BLADE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 evet nie şaşırdın oÔ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bilmem geçen tom clancy end war da max setting de kilitlendi de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yunusemre said: MOUNT & BLADE :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Dworgian said: http://www.notebook.gen.tr/modeller/1345/Samsung-R520-R520-XS02TR.html Şu bilgisayarda en yeni hangi oyunlar çalışır düşük settingde de olsa? fps, strateji, frp fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ya tmm detaylı yazim, gta4 benim 328mb ekran kartlı core 2 duo makina da deli gibi kasıodu low setting fln dinlemeden. gittim 1gb kart aldım rahat ettim. tom clancy nin oyunu da grafikleri fulldeyken bile öte bi oyun değil yani; tom clancy end war high setting < gtaIV low setting. (resource ihtiyacı olarak) (bence yani lol ) o bakımdan şeyttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 hea benimki r520 ama ekran kartı 1 gb ondan açıodur. ben özelliklere bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 delirdim desktop'umu getiricem eve ama yer yok yahu ev ufak allam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abi pc ye yer olmayan ev nasil bişidir çadir falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar