angryman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 beyler ben evime uydu bağlantisi istiyomda duyduğuma göre 64 aylık 200 dolar miş ben adsl 2048 kullanıyorum sizce uydu çok daha hızlı vbe verimli değilmi????? yani sorum bunlar doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 öeh yani 2048k ADSL varken bir de uydu mu istiyorsun. Doyumsuz musun acaba?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 uydu simdilik pahali . 200 dolar dediginde kesin dl kotasi vardir . ustu icin para odemen gerekir . 3-4 sene daha lazim ev icin mantikli olmasina .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angryman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 beyler artı benbir host kurmak istiyorum bu yüzden makişne filan topluyorumda o yüzden de uydu lazım dimi yoksa adsl 2048 iz yetermi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 abı uydu tabıkı adsl den hızlı en dırek baglantı o ama alacan serbvısı bılırsen şımdı 512 k verılıo 42 mılyon aylık fakat ben 400 500 kb da siterımdersen aylık 200 eu cıkarısın 150 cm bı canak ıspanyada bı şırket var onlar vberıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 adslyle uyduyla HOST OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ hostta onemli olan uploaddir sendeki 512 dir maximum upload bunuda gercege uyarlarsan 384 civaridirki bununla host most olmaz anca kisisel site isi yaparsin para kazanilmaz adam gibi en az t1 den baslarki dunyada t1 le host yapiyorum derseniz alay ederler dusunun yani bagla bir oc3 said: angryman, 04 Ağustos 2004 17:13 tarihinde demiş ki: beyler artı benbir host kurmak istiyorum bu yüzden makişne filan topluyorumda o yüzden de uydu lazım dimi yoksa adsl 2048 iz yetermi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 T1 dedın uydu 10 mb a kdar cıkar :) ve t1 cıft yok dur bıldım kadarıyla uyduularda cıft yon vardır ve adsl kat kat otesıne cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wargasm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 10 tane 2048 adsl al derim ben.[signature][hline]god.hates.us.all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ıyı dde 10dane alacka para varmı ardaş da aylık 250 mılyonsa 10dane kac para geşlır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar