nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Şimdi öncelikle, bu kadar ufak şeye mi taktın diye beni trolleyeceğinizi bildiğim için buraya açıyorum, beni trolleyerek post kasamaynı diye (:P) Konuya gelirsek, şu haberde 44 kez 15 yıl hapis cezası diyor. TV'de izlerken de aynı haberde müebbetler için 44'er kez müebbet hapis cezası diyordu. Ben anlamıyorum bu olayı. Müebbet zaten ömür boyu demek, neden 44 kez müebbet denir ki? Yada neden atıyorum 4 kez 15 yıl derler de 60 demezler? Tamam adam 4 tane 15 yıl ceza hak eden suçu bir seferde işlemiş, bunu anlatmaya yarıyor sanırım o söylem. Ama sonuçta adama verilen ceza 60 seneyse bunu 60 yazsalar NOOOLURDUUU?! (burası çghb apartman toplantısı skeçlerindeki kadının sesiydi, evet buna gülüyorum çok reöreyim) Neyse işte bilmemkaç kere müebbet falan denmesi fazlasıyla komik bence. Buna takıldım. Evet böyle şeylere takan bir insanım. 1 saat doktor sırası beklerken yapacak daha iyi bir şeyim yoktu çünkü. SÇS bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 10 suç işlemiş 10 tane ceza almış yarın birgün belki bazılarından aklanacak her suç ayrı değerlendiriliyor yani normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kankacı moderatörlere denk gelirsen oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 muhalefet edilcek en saçma şeyi bulmuşsun bu arada tebrik ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sonradan aklanma nasıl oluyor ki? Yani 10 suçtan hapsi istenmiştir, aklanamamıştır 10undna da ceza yemiştir. Mahkeme bittiğinde zaten aklanamamış demek deil mi? Diyeceğim de yanlışlıkla atıp pardon dedikleri bir ülkedeyiz, sen de haklısın. Benim demek istediğim aslında bu cezaların basına böyle yansımasının komik olduğu. Yoksa hukuksal açıdan bir gerekliliği olmasa onlar da öyle yazmazlar zaten. Ama halkı ömür boyu hapiste yatacak mı yatmayacak mı o ilgilendirir, 44 kere reenkarne olup hapis yatmayacağına göre o kadar bilgi yeter gibi. Pof can sıkıntısı nelere taktırıyor insanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 mesela af çıktı birinden affoluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Werewolf said: muhalefet edilcek en saçma şeyi bulmuşsun bu arada tebrik ettim Teşekkür ettim :) tatil yeni bitti, can sıkıntısı. Normaldir. Troll görmek istiyorum da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 örnek: adam birini vuruyor ertesi günde bi binayı yaktıktan sonra yakalanıyor birine xx yıl birine yy yıl ceza almış 5 sene sonra aslında binayı başkası yaktığı anlaılınca yy cezası iptal oluyor xx devam ediyor. edit: trollemeyin çatlayıp patlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar