kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gsm operatörümü değiştirmeyi düşünüyorum. şu an turkcell kullanmaktayım, servis kalitesi iyi güzel ama diğer gsm lere göre fazla geçirgen bir yapısı var. konuştuğum kişilerin çoğu da avea kullanıyor. avea ya geçmeyi düşünüyorum. aveadan memnun olanlar nesinden memnun? olmayanlar nesinden memnun değil? help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 doğru düzgün çekmiyo, mesajlar kafasına göre iletiliyo falan aveada. tek artısı çevremin avea kullanıyo olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Herhangi bir sorunu yok altyapı olarak , nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama coverage sorunu çekiceğini düşünmüyorum . 3G olayı da fena değil , hızından memnunum . Fiyatlar konusunda tam birşey söyliyemiceğim , tüm operatörler gibi avea da sürpriz yapmayı seviyor , garip garip yerlerden geçirebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 FromTheHell said: doğru düzgün çekmiyo, mesajlar kafasına göre iletiliyo falan aveada. tek artısı çevremin avea kullanıyo olması. kullandığım avea hatta bu mesaj sorunu beni de dellendirmişti. mesela diyelim ki metroya girdiniz. o sırada biri size mesaj attıysa bu mesaj siz metrodan çıkıp telefon şebeke bulduktan tahmini yarım saat sonra geliyor. bu sefer de "aga ben mesaj atmıştım ki sana" gibi muhabbetler oluyor. turkcellde kalmayı düşünüyorum aslında ama karşı taraf için sıkıntı oluyo bu sefer. ankaradayım. merkezi yerlerdeyim coverage sorun olmaz o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 2004 civarı avea kullanıyodum. mesajların saçma iletilmesi yüzünden aşırı saçma kavgalar yaşıyoduk kız arkadaşımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sonra kızla kavga etmiştik ben sim kartımı kırıp ayrılmıştım kızdan. ah ergenlik sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 AHAHA kartı kırdım nedir? hani yapan bir kaç kişi daha tanımıştım.. böyle yüzük atmak gibi bir şey mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ahahah kartı kırmak da iyiymiş. ben de çok sinir olmuştum. ciddi bi kavga cıkarıyodu o mesaj olayı bende de. vazgectim değiştirmekten. arayacak olan adam parasına kıysın. 5 kontörlük değerimiz yoksa arkadaş değildir demek ki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 az kullan öz kullan. turkcell'in bi başka faydası çok rahatsız edilmiyosun. dur bi ariyim demiyo insanlar. giriyo çünkü haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 avea bana geçirmeye başladı valla kontür - tl geçişinden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Türksel geçiriyor fakat 3 geçiricem diyip 3 geçiriyor 3 diyip 5 geçirmiyor sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sürekli değiştirebiliyor muyuz ? mesela ben para vermemek için şimdi vodafone a geçsem sonra türksele geri dönebiliyor muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Öyle bir olayı taksici anlatmıştı. Yok bi vodafona geçiyorum yok bi turkcell atlıyorum falan 20 lira verdim 3 ay beleşe geldi muhanneti yapmıştı benim arkada telefonla mesajlaştığımı görünce. Turkcell fena geçiriyor ama hizmet olarak bencede diğerlerinden daha iyi zira avealılar yanımda 'çekmiyo' derken turkcell tam takır işleyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 "geçirgen yapı" ahahah iyi güldüm. bir de bişe sorcam. bu numara taşıma olayında numaranın taşındığını anlamanın bir yolu yok mu? ben -atıyorum- avea diye başka bir operatörle 40 dakika konuşup girsin istemem yani. bayağı taşıyan da var yani. o geçirgen yapı bizi de bulmasın bir gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 eğer numara taşıdıysan ararken çalmadan önce belirgin şekilde değişik bişe çalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar