Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Operatör Değiştirme(a.k.a numara taşıma)

kozalak

Öne çıkan mesajlar

gsm operatörümü değiştirmeyi düşünüyorum. şu an turkcell kullanmaktayım, servis kalitesi iyi güzel ama diğer gsm lere göre fazla geçirgen bir yapısı var. konuştuğum kişilerin çoğu da avea kullanıyor.
avea ya geçmeyi düşünüyorum. aveadan memnun olanlar nesinden memnun? olmayanlar nesinden memnun değil?
help
Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bir sorunu yok altyapı olarak , nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama coverage sorunu çekiceğini düşünmüyorum . 3G olayı da fena değil , hızından memnunum . Fiyatlar konusunda tam birşey söyliyemiceğim , tüm operatörler gibi avea da sürpriz yapmayı seviyor , garip garip yerlerden geçirebiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

doğru düzgün çekmiyo, mesajlar kafasına göre iletiliyo falan aveada.
tek artısı çevremin avea kullanıyo olması.

kullandığım avea hatta bu mesaj sorunu beni de dellendirmişti. mesela diyelim ki metroya girdiniz. o sırada biri size mesaj attıysa bu mesaj siz metrodan çıkıp telefon şebeke bulduktan tahmini yarım saat sonra geliyor. bu sefer de "aga ben mesaj atmıştım ki sana" gibi muhabbetler oluyor. turkcellde kalmayı düşünüyorum aslında ama karşı taraf için sıkıntı oluyo bu sefer. ankaradayım. merkezi yerlerdeyim coverage sorun olmaz o açıdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir olayı taksici anlatmıştı. Yok bi vodafona geçiyorum yok bi turkcell atlıyorum falan 20 lira verdim 3 ay beleşe geldi muhanneti yapmıştı benim arkada telefonla mesajlaştığımı görünce. Turkcell fena geçiriyor ama hizmet olarak bencede diğerlerinden daha iyi zira avealılar yanımda 'çekmiyo' derken turkcell tam takır işleyebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"geçirgen yapı" ahahah iyi güldüm.

bir de bişe sorcam. bu numara taşıma olayında numaranın taşındığını anlamanın bir yolu yok mu? ben -atıyorum- avea diye başka bir operatörle 40 dakika konuşup girsin istemem yani. bayağı taşıyan da var yani. o geçirgen yapı bizi de bulmasın bir gün...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...