Wolas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 1,87 boy 90 kg var sadece üst vucut calısmak istiyorum 2 gun gidip bir gun dinlenmeyi dusunuyorum herhangi bir aminoasit vs kullanmıcam 3 aylık program tavsiyesi istiyorum olabildigince hard core olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sadece ust vicut diye program olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Nedeni ise kasların yaklaşık 3/2sinin bacaklarda olması.Bu kasları çalıştırdığında oluşacak daha fazla kan dolaşımı hormon salgısı gibi + ların üst vücüda etkisi.O yüzden bacakta çalışmalısın. Ayrıca oran diye bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 orta ve gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 birde stroid alıcam ben diyip dükkana gelenler var onlarda komik. sanki çikolata ambalajında steroid veriyolar sanıyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 solküp, ama bizim sitoridleri yollamadın ama baba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 alakam olmaz işte steroid mıs amınoasıtmıs falan . benım bacakları gorsenız sen calısma abı dersınız ondan dıyorum ust vucut dıye bacak ıcın sadece tek hareket yapmayı dusunuyorum. ama bacak kaslarını calıstırmanın ust vucudada yararı varsa mejbur calısırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 mejbur calisacaksan isimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yapıcan hajı, bacak sırt kol göğüs meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 fazla meme yapma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar