dooman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 valla kaliteli olsun diyosan ve bedeninde 1-2 sene içinde büyük deisiklik olmayacaksa 10-15 milyona 4-5 t-shirt alcaina gidip levis'tan adidas'tan 30*35 milyonluk 1-2 tshirt al daha mantikli olur. Ama böle hor kullanip yazin yatarken giyerim maç yapar1m diosan terkos pasaji'ndan alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 lcw dan aldım geçen 2 tane :D[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Valeron, 19 Mayıs 2004 18:40 tarihinde demiş ki: nike'da T-Shirtler 85-90 mil yani ? boşa para wermeyin benden tavsiye nike almayın adamlar ayak üstü bizi kazıklıo bunun t-shirtlerini türkiye de bursada (adını hatırlamıom) bi tekstilci yapıo şimdi fabrikasını ukraynaya taşıdı ama yinede türk yapıo nike a gönderio etiket basılıo 80-90 milyona yine türkiyeye geçiriyolar[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Kadıköy pazarı, Fabrika çöplükleri...[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 levi's giyinmek cix lik mi oluyor ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Evet bence nike ın 80 milyonluk t- shırtlerını gordukten sonra mavi nin 40 mılyonluk t shırtlerı uygun gelebiliyor insana. Ama nike ın t shırtleri cidden güzel ve kaliteli. bir kaç yıkamada solup biterse şaşmam ama :-p . bazı şeylerde cidden kalite farkı oluyor. mesela adidasın yanları çizgili eşortmanları diğerlerine göre kat kat kaliteli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 quiksilver littlebig[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kadıköy-beyoğlu istemediin kadar şey bulursun ztn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ben bit pazarından alıyorum özellikle yırtık olanlarını moda bu artık[signature][hline]Doğum Tarihi : 1907 Doğduğu yer : Kadıköy Baba adı : Pierre Van Hooijdonk Yaşadığı yer : Sükrü Saraçoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kadıkoyde bikac yerde tshirtler 5 milyon ve cok guzel baskılar war uzerinde...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Silthanas, 20 Mayıs 2004 12:32 tarihinde demiş ki: just no fear.. 10 kaada ucuz t sort.. nofear tshirtlerii nereden bulabileceğimi sormuştum..acaba??[signature][hline]Jherka McDougall from the Isle of Skye.. [AoL] a George Costanza lover.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 orijinal nike man utd. forması arkasına orijinal isim ve no yazabilecek bildiğiniz yer var mı??[signature][hline]Jherka McDougall [AoL] a George Costanza lover.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 benim pc deki resimleri diskete alıp nerde t sirt baskısı yapabilirim kaliteli bişey olsa iyi olur hani[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Babamın T-Shirtlerini giyerim. Artık aynı kalıbız onunla o yüzden. Sarar,Beymen vs.. böyle klasik yerlerden alır babam. Ben ise genellikle yılda 1 kez ama toptan alırım oda izmitte outlet center var oradan alırım. Alışverişide sevmem çıkar-giy-çıkar-giy.... Alışverişten Nefret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiley Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Vodan, 19 Mayıs 2004 18:40 tarihinde demiş ki: Levis dururken niye Mavi ye okadar para weriyimki ? Lotus da çok ucuz bikaçay önce 12 milyona satılıyodu T-shirtler ve tek yıkamalık değiller küçülüp renkleri solmuyor ben Bakırköydeki Town lı bi alışlveriş merkezi warya ordan aldm Lotus maazasından Çünkü adı üzerinde mavi TR ayrıca nike ın t-shirtleri 80 90 deil 25 40 arası deyısıyor vede cok güzel.. bende 4 adet bulunmaktadır gayette rahat vücüda cok güzel oturuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiley Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 polo,zara (zara cok ucuzdur yani 20 mile cok güzel tshirtler 50 60 a bluejeanler max 60 a cikan gomlek ve cok güzel gecelik falan.),koton,levi's,diesel ve prada ( 3 tane tshirt'üm var onlarda özel günler için.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 G-stringlerimi vesayrelerimi T-Box'dan alıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 nerde baskı yapcaz peki?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 diesel tek gecerim.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 tek baski yapmak istiyorsaniz (yani bir resim sadece bir tshirt) tsthirt basina 100 milyona falan patlar renkli ve kaliteli baskilar tshirt nerden aliyosun diyosaniz, pazardan kalitesiz ama evde giyilicek rahat bol tshirt ler alirim genelde (gri tercihen) disarda ama genelde siyah tshirt giydigimden (ya siyah, ya da gri renktir :)) boole gruplarint shirtleri ordan burdan topladigim (ne biliim, evergrey, mezuniyet tshirtumuz, bi yaz okulunda verdikleri siyah tshirt (arkasinda kocaman UC Santa Barbara yaziyo ama olsun :P)) ama Beyoglu pasajindaki Enes Tekstil mukemmeldir, tum o esprili tshirtler ya d agrup tshirtlerini bulabilirsiniz[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 İstiklal caddesinide unutmamak lasım akmarı bıde ben daha geçen hafta t-shirt ume baskı yaptırdım A^boyutunda 22 mılyon aldı hemde gayet gusel di sen biras fasla para almıslar [signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 04 Ağustos 2004 10:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Volfied, 04 Ağustos 2004 09:12 tarihinde demiş ki: tek baski yapmak istiyorsaniz (yani bir resim sadece bir tshirt) tsthirt basina 100 milyona falan patlar renkli ve kaliteli baskilar volfied, biz kaliteli vektörel kesim baskıları 10 milyona yaptırıyoruz. 100 milyon nedir, bi açsan?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Demon_of_Hell, 04 Ağustos 2004 04:05 tarihinde demiş ki: G-stringlerimi vesayrelerimi T-Box'dan alıyorum... WTF ?[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 mistral'i severim =)[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 oky nerde yaptırıyosunuz peki[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar