blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 şimdi vatan bilgisayardan 200 liralık hediye çekim var. mevcut sistemim; intel core 2 quad 9550 @ 2.83 ghz 500 gb wd caviar black hdd zotac gtx 260 amp2 ekran kartı sanırım ekran kartımın daha rahat 2-3 yıl gideri var. ama cpu ciddi anlamda ısınıyor gibi stok fan ile. o yüzden işlemcim için başarılı bir soğutucu almayı düşünüyorum. http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMCLL&k3=%DD%FElemci bu listeden max 60-70 liralık bir ürün arıyorum. stok fana göre 10-15 derece farketse bile yeterli olacak sanki. arta kalan para ile de 500gb ya da 1tb 2. hard disci alacağım. caviar black idi ilk aldığım green, blue vs alsam bir sıkıntı çıkmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ayrıca oc yapmayı düşünüyorum cpuya, o yüzden stok fan korkutuyor, bulaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 soğutucuda 3 marka var dünyada thermalright, sycthe ve noctua, bi de aradan xigmatek baş gösteriyor arada. liderlik genelde bu üçü arasında değişir ki son zamanlarda noctua'nın elinden düşmüyor. şu an lider fanları noctuo, lider termal blokları thermalright üretiyor. Sadece derece fark etsin işlemcimi zorlamiyacam diyorsan vatandan xigmatek'in block + fan'ını alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 stok fanlı amd 4000+ x2 yi 2.7 ghz de calıstırıyorum ben hiçde ısınmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 imkanın varsa alacağın soğutucuyu çalışırken gör önce. daha doğrusu duy. elektrikli süpürge kıvamında fanı olanlar hiç hoş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 fanların özelliklerinde yazar ya desibel özellikleri. üst düzeylerin hemen hemen hepsi sessiz zaten bi titan armada tank gibi çalışıyor onda da peltier var diye heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/ifx-14_intel_bp/product_cpu_cooler_ifx-14-intel.html alacak osam bunu alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar