senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yok bilmeyen adam aa dandik çin markası diyebilir lian li görünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 lian linin bazi modelleri el yapimi lan sadf kasalarin aston martini gibi bi$i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aşığım buna resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 PrudenT said: senko said: isimsiz dandiklerin içinde LİAN Lİ varsa kaçırma al. 1k'lık kasası var, hastayım ona. abi lian li isimsiz dandik mi dsfjkfg bunlar isimsiz abi. Lian liyi taniyorum elbette, kendisiyle cok cay icmisligim var kaldi ki bilgisayar kasasina 1000$ verecek param yok su an sdf. neyse bugun alacam sanirim bilgisayari. Armor + veya Element V almaya calisacam kasa olarak. Mozart TX de opsyonlar arasinda. Bakalim nolcak. HAydin gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 azmo 5870 ekran kartı coşturuyor. ayrıca onun üstünde bir fan var istersen %100 e getirebiliyorsun fan hızını. ben alırken fanın ömrünü hesapladım devamlı %100 de çalışsa hiç durmadan 1,5 sene sonra bitiyor ömrü. ama tabi devamlı çalıştırmana gerek yok ama korkmadan açabiliyorsun onu demek istiyorum. 2 aoc clienti ve 1 wow açiyorum bakiyorum kart ısınmaya başlamış 57c ye filan geliyor bi vuruyorum fanı 42c ye düşürüyorum aynen devam, valla hastasıyım ben bu kartın görünce dayanamadım bi söyledim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ^^ sagol RRa, ben de ondan aldim zaten, param yetmedi 5970'e sdfg. Aldim biraz once aleti, simdi montajini yapacam. - Thermaltake Speedo kasa (6 fan var ustunde, buyukcene bi de, sevdim epey) -Anakart:Gigabyte X58A-UD7 - CPU: i7 930 - GSKILL 3x2GB Ram @ 2000Mhz - 1 TB SATA 3 (c.tesi gunu cekim yatinca bi de intel 80GB SSD alacam) - Ati Radeon 5870 (maalesef 5970 ile arasindaki fiyat farkini karsilayamayacam simdilik) - Coolmax 950W Powersupply - Zalman CPU fan Toplamda 2,293.17 USD 'a geldi sistem, normalden biraz daha pahali sanirim ama goturur beni Biraz para birikince ikinci 5870 i alirim sli yaparim, bi de 2x80GB SSD ekleyecem sisteme tamamdir. Bir sure goturur herhalde beni bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 2. 5870 in yanına 2 tane de monitor alırsan 3 monitor desteği süper olur, tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Hayırlı olsun (üstünde)tepe tepe kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hayırlı olsunda zalman fan yakışmamış oraya, soraydın keşke almadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 benim zalmanım var ve kendisini seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 zalman olmamış diyorsun sanki çok çok kötü bi markaymış gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ho$ sistem. 5870 de yeter, bo$ver uzulmene degemz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 çogüzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Aluriel said: zalman olmamış diyorsun sanki çok çok kötü bi markaymış gibin çok çok kötü marka değil ama overrated bi marka. thermalright fln varken tercih edilmiyecek bir marka yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 zengin adamın pcsi bile başka oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 pc'si de azmo gibi kalite kokuyor. bide hacı yağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 senko said: Aluriel said: zalman olmamış diyorsun sanki çok çok kötü bi markaymış gibin çok çok kötü marka değil ama overrated bi marka. thermalright fln varken tercih edilmiyecek bir marka yani. valla essek kadar unite geldi boltlu destekli falan, memnunum kendisinden gayet goruntu olaraktan. Reviewlar da fena degil. Zalman disinda da alternatifim yoktu zaten sdhfhg. ahanda benim zalman quiet olan versyon var ve reviewlar da iyi, memnunum simdilik arkadas. Bu arada hala bitirmedim montaji arada disari ciktim falan simdi tekrar baslicam, cok fazla ufak detay var, heycanliyim performans icin :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 gecemedigin yer olursa dani$ bize. ya da ver geciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Azmodai said: ^^ sagol RRa, ben de ondan aldim zaten, param yetmedi 5970'e sdfg. Aldim biraz once aleti, simdi montajini yapacam. - Thermaltake Speedo kasa (6 fan var ustunde, buyukcene bi de, sevdim epey) -Anakart:Gigabyte X58A-UD7 - CPU: i7 930 - GSKILL 3x2GB Ram @ 2000Mhz - 1 TB SATA 3 (c.tesi gunu cekim yatinca bi de intel 80GB SSD alacam) - Ati Radeon 5870 (maalesef 5970 ile arasindaki fiyat farkini karsilayamayacam simdilik) - Coolmax 950W Powersupply - Zalman CPU fan Toplamda 2,293.17 USD 'a geldi sistem, normalden biraz daha pahali sanirim ama goturur beni Biraz para birikince ikinci 5870 i alirim sli yaparim, bi de 2x80GB SSD ekleyecem sisteme tamamdir. Bir sure goturur herhalde beni bu. terbiyesizleşmesene abi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 2x/4x ssd her$eyden onemli $u anda. cildirtan performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 oh aleti yaptim, cok guzel oldu. Kasa cok cilgin bisi bu arada ama neyse ki icinden cikabildim. Overclock yapmaya calisacam simdi cpu'yu, bu kadar cok fanla falan yapabilirim sanirim biraz... bu arada 2x80GB SSD almaya karar verdim onumuzdeki ay, mis gibi olcak sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 anakart 16x mi senin ben baktım anlayamadım. eğer anakart 16x ise 1,5 sene sonra bizim ekran kartları 350tl ye düştüğünde bitane daha alıcam crossfire yapıcam o yüzden powersup i 950w almakla iyi etmişsin yoksa kaldırmazdı ama senin anakartı çözemedim 16x mi diye yoksa dediğim gibi 350tl ye makina ömrünü 1.5 sene atarız ileri her oyunu oynatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 O kadar para vermişkene ups al sistemede arada kuntiz yere yanmasın sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hayırlı olsun. ben de laptop ve böyle bir sistem arasında kararsızım. herhalde aynısını yaparım bunun kasa dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Yuco said: O kadar para vermişkene ups al sistemede arada kuntiz yere yanmasın sistem. regulator kullaniyorum voltaj dusmesin diye. elektrik kesilmiyor bu ulkede zaten o yuzden problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar