Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 @esh: xaser da var ya, simdi gorunce hatirladim... vardi vitrinde. Armor+ bombastikmis ama 300$ da fena degilmis. neyse bugun bakayim uzun uzun @napae: :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adam gibi kasa almak istiyosan paradan kacmican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 paradan kacan yok, para bir turlu bana gelmeyi bilmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 O değilde 1 tb alacağına git 500lük hdd al ama o sisteme ssd kur yoksa ayıp olur cümle aleme. Hem merak ediyorum 3 ayda 1tb depo yapıp içeriği aynı hızda tüketen bir insan var mıdır yer yüzünde? (Burada insandan bahsediyorum, bilgisayara bağlı yaşayan bir mahlukattan değil. Arada dışarı çıkan hava alan falan) Aryıca 6 gb ram nedir yap 8 gb olsun bitsin 5 sene götürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dd3 icin 3 lu setler halinde kullaniniz diyor her yerde? ondan 6 diyorum. 2x2x2 daha mantikliysa onu yapayim, hangisi performans icin iyise... 2 saat kaldi arkadaslar, yardimlariniza muhtacim, aksam alacam aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 3x2gb ya da 6x2gb takmak zorunda. 3-channel ddr3 supportlu adam gibi bir x58 alinacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 He tamam haberim yoktu bu ddr3 olaylarından. Benim için ram diyince miktarı önemli olunca öyle giriştim pardon. Edit: 12 gb gereksiz ama. İleride çıkarsa aşırı kasan programlar, bakarsın render işine girersin falan, o zaman al. Fakat ssd konusunda ciddiyim. En azından programları falan yükleyeceğin 64gblık ssd disk tak bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 nasıl bilgisayar mühendisisin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sparkcaster said: nasıl bilgisayar mühendisisin sen ya Bunun mühendislikle alakası yok yiğen. Bize okulda temel bilgisayar mimarisinden falan bahsediyorlar, ddr3 falan yok avcılarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sd ram mi var lablarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 azmo benim aldığım pcden al sende yaziyom özellikleri GIGABYTE 790XTA-UD4 AMD 790X&SB750 AM3 DDR3 1866MHz (O/C) USB 3.0 SATA3 Anakart COOLER MASTER HAF 932 FULL TOWER SİYAH KASA XILENCE XILENCE XP800 800W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ 80+ BRONZE R3 GSKILL 4GB (2x2GB) ECO DDR3-1600Mhz CL8 1,35V Düşük Voltaj DUAL Ram AMD Phenom II X4 955 AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci WD 3.5" 1TB Caviar Green SATA 2.0 64MB Cache Harddisk 3DCLUB ATİ RADEON 5850 (paran var diyorsan buna 5970 yaparsın). ---- şu sıralar intel almak hakikaten para ziyanlığı. param var diye boşuna gidip intel alma, amd al kalan parayla başka şeyler yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paran varsa 5970 al diyipte i7 serisine ziyan demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 illa harcıyacaksa dedim. yoksa 5970te ziyanlık bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 senko said: azmo benim aldığım pcden al sende yaziyom özellikleri GIGABYTE 790XTA-UD4 AMD 790X&SB750 AM3 DDR3 1866MHz (O/C) USB 3.0 SATA3 Anakart COOLER MASTER HAF 932 FULL TOWER SİYAH KASA XILENCE XILENCE XP800 800W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ 80+ BRONZE R3 GSKILL 4GB (2x2GB) ECO DDR3-1600Mhz CL8 1,35V Düşük Voltaj DUAL Ram AMD Phenom II X4 955 AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci WD 3.5" 1TB Caviar Green SATA 2.0 64MB Cache Harddisk 3DCLUB ATİ RADEON 5850 (paran var diyorsan buna 5970 yaparsın). ---- şu sıralar intel almak hakikaten para ziyanlığı. param var diye boşuna gidip intel alma, amd al kalan parayla başka şeyler yaparsın. amd burda hem az, hem eski model hem de cok pahali. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ha öyle bi durum varsa intel al tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Abi biliyorum baya bir dertlenmisşin bu konuda da, paran eline yeni geçtiyse ve alacaksan biraz daha araştırıp alsan bence daha iyi olur. İnternetten araştırdığın için en azından 3 farklı kaynağa bakmalı ki doğrusunu bulasın. Eğer çok acil değilse şu an kafandaki parçaları bir araştırıp karşılaştırmalarını görürsen bence hem içine sindirdiğin (sindirimden kastığım keşke şuna da baksaydım dememek için) hemde uzun ömürlü bir sistem ortaya çıkartmış olursun. Not: Şimdi baktım anakartın usb3.0 slotu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adam 1 yildir makine alacak erteledi surekli, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Abi 1 yıl parası olmadığı için ertelemiş, 2 günde güzel birşey ortaya çıksın diye erteleyebilir. Aldığın parçaların özelliği ne olursa olsun içine sinmezse 2 ay sonra yok şunu değiştireyim demeye başlıyorsun. (Bkz. Benim anakart) (Ha olaki birşey olur alamaz, kendisi arap diyarlarında olduğu için buraya gelip beni bulmasıda zor olur ^^. Şaka şaka) Anakartta usb 3 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 eheh yuco ultra-high end olmadığı sürece ne parça alırsan al 2 ay sonra içine sinmiyor zaten :) şimdi amdx4 aldım e nisan sonunda adamalar 6 çekirdekleri sokacaklar piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 SSD al derim hard disk için, sonra external 2tb falan alırsın yer gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 senko said: eheh yuco ultra-high end olmadığı sürece ne parça alırsan al 2 ay sonra içine sinmiyor zaten :) şimdi amdx4 aldım e nisan sonunda adamalar 6 çekirdekleri sokacaklar piyasaya. Çekirdek artsın yazılımlar o kadar hızlı gelişmiyor. Az sdonra çıkacam hızlı hızlı yazıyorum. En çok parayı anakarta ver, ramden kıs anakarta yatır 4 sene kullanacaksan bilgisayarı. Sağlam birşey olsun. Sonra işlemciyi falan düşün. 2 sene sonra bu zımbırtıların garantisi doldu mu overclock yapar(yapamam deme, anakartın sağlam oldu mu azıcık incelemeyle ve sağlam bir fanla çok rahat yapılıyor), ram eklersin. O bilgisayar seni 5 seneyi çıkartacak hale gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aglayacam, bankaya gittim maas cekimi yatirip para cekmek icin, Emir Mehmet Karakurt yazmislar cek'e, halbuki arapcada mehmet yok, Mohammed oluyor o, ve yazmadigi icin vermediler parami. Aglicam. Yine ertelendi bohu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yuco said: Abi biliyorum baya bir dertlenmisşin bu konuda da, paran eline yeni geçtiyse ve alacaksan biraz daha araştırıp alsan bence daha iyi olur. İnternetten araştırdığın için en azından 3 farklı kaynağa bakmalı ki doğrusunu bulasın. Eğer çok acil değilse şu an kafandaki parçaları bir araştırıp karşılaştırmalarını görürsen bence hem içine sindirdiğin (sindirimden kastığım keşke şuna da baksaydım dememek için) hemde uzun ömürlü bir sistem ortaya çıkartmış olursun. Not: Şimdi baktım anakartın usb3.0 slotu yok. var usb 3, dun kutusuna baktigimda cok net gordum. ama zaten fark etmiyor, asla alamayacam bilgisayari sdhdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kutunn üstüne marker kalemle yazılmış olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ex58-ud5_10.html abi sitesinde yazmıyor? Hem hazır paranı alamamışsın bari hayalindeki bilgisayarı yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar