ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Bi goz attim ve o kadar eski stratejiler varki hero oldurme hunters rush ve bunun gibi suan asla uygulanmayacak stratejiler var lutfen bu belgeleri yenileyin acemiler okuyup akillari karismasin..[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 frozen thronela zaten ortalık iyice karıstı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Valla dresq için bi ara update edecektimde hiç konuşmadi benimle.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ben seve seve yardımcı olurum karşılıksız. ICQ listene ekle ben sana içerik için yollarım her şeyi, değerlendirip beğendiklerini web sitede yayınlarsın...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 aslinda zaten rakibi yipraticak bi kac rush var en guzeli haras. diger bicimler 2v2 de iyidir mesela hic bi oyunu bilen adam rush ta yikilmaz.. benim gorusum bu lakn orc tower rush i yiyen hala cok insanvar siz en ii si dh lvl 3 yapip 7 hunter basin en guzel rush :)[hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nick_Fury Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 sitede strateji görmek istiyorsak hep beraber yazıp göndermemiz lazım ayrıca FT gelince oyun dengeleri broodwar un sc yi değiştirdiğinden bile daha çok değişecek o yüzden biraz bekliyelim FT nun gelmesiyle birim istatiskleri tamamlanacak[hline]The land and i are one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar