Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iyiki dogdun zlorwf!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet bundan 16 yada 17 (tam hesaplayamdım) yıl once bugün yakısıklı arkadşımız karizma kişilik zlowrf doğmuş bugün yaaa.
böyle iyiki warsınn.ehueh[signature][hline]The Untouchable
Mesaj tarihi:
iiki dogmus tanımasamda ehuehu=) yakısıklı senelr dılerım...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
iyiki doğdumadın şaka şaka :)

iyiki doğdun senin doom gününü hatırlayanların kıymetini bil benimki gibi olma

dün arkadaşlar geldi benim doom günüm temmuz 3 millet ağustos 2 diye geldi

cancel oldum direk :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Mesaj tarihi:
genç martıcık
iyiki doğdun sana
abin olarak sana karambol çekecem
*!Sturm ve bonus'a şamara katılmasını söyler abuzittin de aradan sıyrılıp 1-2 tane vurur,Paticik'ten vurmak isteyenleri engeller, ''sadece martılar'' diye bağırır. Çamlık acayip sessizdir. Sadece zlorwf ın şamar yemesi sonucu çıkan çat !! pat!! güm!! sesleri duyulur*[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
mutlu yıllar..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
prawler senin maşallah awatar cok güzel yakışmış :) ona buna girişionda bizde sana girişseydik keşke doom gününde karambol :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Mesaj tarihi:
iyiki dogdun nice mutlu senelere..

amma cok agustos ayinda dogan var ya baska ay bulamadiniz mi ? bunlara ait yeni bolum acmak gerekir simdi.[signature][hline]Actions are louder than words!
  • Yeni Oluştur...