dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 askerlik gereksiz diyen yok, sadece tek ayak değildir diyoruz... güvenlik için de geçerli bu.. ha ayrıca.. http://www.youtube.com/watch?v=gI6sARmxEuc
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 http://image.fpsbanana.com/ico/sprays/wc_caution-sparta2.jpg
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 mamothus said: Askerlige gereksiz diyen arkadaslar bunu forumlara guvenlik icinde rahat rahat yazabiliyosa bunun sebebi de guvenligi stabil kilan kolluk kuvvetidir.. kolluk kuvvet = polis
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 5 gündür şunu mu tartışıyosunuz yeaaa
Necro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 codename_curse said: 5 gündür şunu mu tartışıyosunuz yeaaa Di mi abi? Karadeliklerin olusumlarini falan tartismalari lazimdi.
mamothus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Esh said: mamothus said: Askerlige gereksiz diyen arkadaslar bunu forumlara guvenlik icinde rahat rahat yazabiliyosa bunun sebebi de guvenligi stabil kilan kolluk kuvvetidir.. kolluk kuvvet = polis polis + asker demek istemistim..
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hayir kolluk kuvveti polistir. benim babam polis.
mamothus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 tamam oyle degildir demiyorum zaten ben asker + polis olarak dusunmustum diyorum, edit mahiyetinde soyluyorum..
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 sonucta bu benim babamin polis oldugu gercegini degi$tirmez.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 aynen ole turkiyenin %87 sindemi ne asayisi jandarma sagliyor su anda, askere gidenler birazda ondan agliyor yapciak is yok diye acemi egitiminden sonra polis diyince akliniza hep istanbul ankara gelmesin, buyuk sehirlerde nufus fazla hariket fazla haliyle polisler daha cok kosturuyor bole herhangi bri anadolu sehrine gidin polisler ekip arabasinda oturup radyo dinler genelde, ki kucuk sehirlerde her meslek icin gecerli bu az calisir kafayi dinlersiniz (heleki memursaniz) istanbul ise kaos ehueehu, ondan birazda askerlik bu kadar delirtiyor insanlari hayati boyunca surekli kosturan adami kenara alip "takil surda 4-5 ay" diyorsunuz, kafayi siyirtiyor haliyle
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 jandarma olarak yaptımda acaip zevkliydi. mesela 2008 e silah kaçakçılarının mekanını basarken yolda elimde tam dolu silahla girmiştim. arkadaşlarla yanyana.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Esh said: babam polis. hâlân da polis değil miydi? siz aiecek polis olarak görev yapıyorsunuz diyebilir miyim?
Öne çıkan mesajlar