SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ortaköyden Eyüp Flatofise en kolay ne şekildegidilir bilen var mı ? benim düşüncem burdan mecidiyeköye ordan da metrobüse binip ayvansaray durağında inmek. var mı daha alternatif bi yol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yok. en güzel yolu seçmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 En iyi yol evet,bilrmiyorsan haliç köprüsünden sonraki durak oluyor ayvansaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oranin tasariminda calistim ben : ) de nasil gidilir toplu tasima bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ben&Jerry's said: oranin tasariminda calistim ben : ) de nasil gidilir toplu tasima bilemiycem hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Durak adi ne bilmiyorum ama metrobuse binip halic'i gecince iniyosun, sonra darty tabelalarini takip ediyosun. En kolay yolu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar