Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 http://www.tbmm.gov.tr/ Nasıl buldunuz ? :) Yeterince batılı olmuşuz sanırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hans zimmer tadı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 güzel olmuş bence. batılı olmuşuz derken? müzik evrenseldir aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 off yaa kesin bu aslında barovizyon gösteriminin fon müziği de böyle görüntü olmayınca saçma sapan bir şey oalrak kalmış.. hani böyle dönemsel bir geçiş olduğunu hissediyorsun.. kesin 1923 den günümüze kronolojik bir görsel destekli anlatım var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ya o muhakkak da hani Türkiye Millet Meclisi olunca biraz daha kültürümüzden parçalar içerebilir mi sanki diye beklentiye giriyor insan baya bi chant olmuş böyle FRP olmuş :) gerçi tutup alatura ne koyacaklar onu da bilemiyorum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 gol olmamış sen ne diyorsun gayet kötü olmuş.. kör adama film izletmek olmuş bu.. videonun işitsleini 90. yıl şarkısı diye kaktırmasınlar lütfen ya.. sonra "götüme benzemiş" dediğimizde ayıp etmiş oluyoruz.. esas bize ayıp.. derdirtmesinler böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar