ranges Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 board ımı aldım bikaç aydır kasıyorum okeyde istanbulda (mümkünse avrupa tarafında) bu meret ile kasmama yardımcı olacak bi mekan var mı şöyle kursvari bi yer[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 keşke bende istanbulda olsam www.skateturk.com coğu istanbul ankara da kayıyor welcome to REAL WORLD! bende antalyada arkadaşla kayıyorum board um Hmm yaklaşık 4 5 gün sonra geliyor :) söylemedi demeyin :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_|:D---:D:D:D--:D ..|....|.....|.....|....| |:D---:D---:D--:D ./ ./ ../ ./ ./ |:D:D-:D:D:D-:D:D Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ayrıca özgürlük parkımı ne var orda Bolcana kayanlar var emirhan fln erhan fln var serdar vs vs :) boo skate park var istanbulda oraya git giriş 5 milyondu en son[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_|:D---:D:D:D--:D ..|....|.....|.....|....| |:D---:D---:D--:D ./ ./ ../ ./ ./ |:D:D-:D:D:D-:D:D Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
ranges Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 abi cok saol da boo skate park var deme bana yer ini söyle :) ben nerden biliyim boo nerde? bi boo biliyorum o da minsc in yanında :)[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya sportpoint in oralarda sanırım bilmiyorum nerde oldugunu kapalı alan birde 5 milyon vererek giriyorsun malum dışarı yapılsa sokakta bir sürü salak serseri insanlar tarafından zarar göreceği cok belli (bkz:cam piramidin ordaki jukebox tinercilerin kurbanı olmuştur)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_|:D---:D:D:D--:D ..|....|.....|.....|....| |:D---:D---:D--:D ./ ./ ../ ./ ./ |:D:D-:D:D:D-:D:D Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Öne çıkan mesajlar