Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skate için yer pls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
board ımı aldım bikaç aydır kasıyorum okeyde istanbulda (mümkünse avrupa tarafında) bu meret ile kasmama yardımcı olacak bi mekan var mı şöyle kursvari bi yer[signature][hline]
Mesaj tarihi:
keşke bende istanbulda olsam

www.skateturk.com
coğu istanbul ankara da kayıyor welcome to REAL WORLD!

bende antalyada arkadaşla kayıyorum board um Hmm yaklaşık 4 5 gün sonra geliyor :) söylemedi demeyin :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_|:D---:D:D:D--:D
..|....|.....|.....|....| |:D---:D---:D--:D
./ ./ ../ ./ ./ |:D:D-:D:D:D-:D:D
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Mesaj tarihi:
ayrıca özgürlük parkımı ne var orda Bolcana kayanlar var emirhan fln erhan fln var serdar vs vs :)

boo skate park var istanbulda oraya git giriş 5 milyondu en son[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_|:D---:D:D:D--:D
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Mesaj tarihi:
abi cok saol da boo skate park var deme bana yer ini söyle :)
ben nerden biliyim boo nerde? bi boo biliyorum o da minsc in yanında :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya sportpoint in oralarda sanırım bilmiyorum nerde oldugunu

kapalı alan birde 5 milyon vererek giriyorsun malum dışarı yapılsa sokakta bir sürü salak serseri insanlar tarafından zarar göreceği cok belli (bkz:cam piramidin ordaki jukebox tinercilerin kurbanı olmuştur)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_|:D---:D:D:D--:D
Tey,Tey,Teyyy..
  • Yeni Oluştur...