aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 katakullili mulakat sorulari thintanki olduk, bunu genele yayalim, sadece microsoft olmasin, herkese lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Eheh buldum. Ilk durum, A noktasi B noktasi 1-2-5-10 / (bos) 1 ve 2 gider, 2dk da 2 karsiya gecer, 1 geri donmus olur isik ile birlikte. 1-5-10 / 2 5 ve 10 gider, 10dk da 10 karsiya gecer, 5 geri donmus olur isik ile birlikte. 1-5 / 2-10 1 ve 5 5dkda gecer, toplam 17dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oyle de, isigin kullanimi onemli gene, hani 5-10 giderken, 10 dakkada gidene versen isigi, obur adam nasil devam edicek, 5 dakkada gidene versen, onden gidicek isik gene yok 10 dakkada gidene, o yuzden bu sorun cozulmez gercek hayat kosullarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yoktu bu arada böyle sorular falan belirteyim. iq testinden ileri seviyede yetenek testleri vardı, istatistik tabloları okuma olsun ileri seviye mantık yürütme olsun dikkat testi olsun falan şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Orasi dogru. Benim ilk dusundugum ve mantikli olani, 1 ve 10 gider 10dkda, 1 geri gelir, 11dk 1 ve 5 gider 5dkda, 1 geri gelir 6dk 1 ve 2 gider 2dk, toplam 19dk. 17dk nin baska sekilde bulunma ihtimali yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ilke dediydi sanki o terazili soruyu sordular diye ama onu tabi kodlama kısmına alıyorlar size evrak taşıtacaklar sfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben de oyle dusundum ama olmadi iste. yarda senin ne isin var lan msle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ilkeninkinde icinde top olan siseler vardi, 3 siseydi galiba, sislerin birindeki toplar daha agirdi filan gibi biseydi galiba, aklimda oyle kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 evet sorular zor ama kaliteliydi.zaman yetmedi zaten.çıkarken baktım çoğu kişi full yapamamış zati. ingilizce kolaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 pazarlama yaz stajına başvurdum, 3 gün 3er seanstan sınav yaptılar grupları; bizim grupta 30 kişi vardı, diğer gruplarda da 30 civarı olsa 250'den fazla insanı çağırmışlardır muhtemelen sınava. ama ortamdaki nerd sayısının çokluğundan anladığım kadarıyla aynı sınava coderlar falan da girdi galiba; ilkenin bahsettiği elemeleri bir sonraki aşamada ya da işe alımda yapıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben bilgisayar mühendisliği okuyoum,ama bildiğin ekonomi istatistik soruları vardı.aynıdır sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 raider said: evet sorular zor ama kaliteliydi.zaman yetmedi zaten.çıkarken baktım çoğu kişi full yapamamış zati. ingilizce kolaydı. ürün satış miktarlarıyla alakalı olan 4-5 soruyu direkt pas geçtim ben zaten; mantığım yetmedi onları yapmaya. 31/40 işaretledim genel yetenekten; ingilizce kolaydı cidden de. yalnız dikkat soruları beni benden aldı, ilk okuduğumda emailin send butonunda falan değişiklik var mı falan diye düşünmeye başlamıştım da sonradan açıldı kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 onlar teke tek mulakatta. tabi bi de ms turkiyede ne yapiliyo sorusu var, yazilimcilar napiyo ms turkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 haha. bende 30 falan işaretledim. o email sorusunu direk her satırın bitişine bakarak yaptım.farklı biteni direk eledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aquila said: onlar teke tek mulakatta. tabi bi de ms turkiyede ne yapiliyo sorusu var, yazilimcilar napiyo ms turkiyede. gecen sene kariyer gunlerinde biz yazilim yapmiyoruz falan demislerdi. yaz okulu falan acip egitim veriyorlar ama buralarda yazilimci calistirmiyorlar galiba. calistiriyorlarsa da redmond nereeee turkiye nere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 MS Turkiye'de yazilim yok, olan yazilimi da baska sirketlerden aylik sozlesmeli aldiklari kisilere yaptiriyorlar, urunden ziyade hizmet uzerine. Keske olsa ya, Turkiye'de buyuk potansiyel var bence. Arda sormustu o sinav sanirim bu, zaten gecmis de testisli sorular teke tek mulakatta gelir ya, bunda bu tur seyler cikmamistir sanirim. Ben mulakatimi anlatmistim, teke tek mulakata kalirsan oradan bak faydasi olabilir. http://forum.paticik.com/read.php?6,3924980,page=3#msg-3941465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Buradan hiç giren yokmuş sanırım daha önce de, sorum var. Sınavı geçmişim, grup olarak case study çözme aşamasına davet ettiler de; nasıl caseler veriyorlar, verebilirler? Bilgisi olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 abi.. case ise kol saati tak git.. sık sık süreyi kontrol et hani zamanını iyi değerlendireibliyormusun.. case study olayında hyepsi aynı şeye bakıyor direk süreni yeteri kadar verimli kullanaiblityor musun zaten soracakalrı soru ve ona cevap vermek çok mühim değil grup case study = etkin zaman kullanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 sınavda mail screen shot falan vardı, hangileri aynı diyordu, paragrafta anlam cümlede anlam soruları da LGS yıllarıma götürdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uha1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ZaugnaKhaldun said: Buradan hiç giren yokmuş sanırım daha önce de, sorum var. Sınavı geçmişim, grup olarak case study çözme aşamasına davet ettiler de; nasıl caseler veriyorlar, verebilirler? Bilgisi olan var mıdır? Nasil geçti case study'ler? geçen hafta Turkcell PAF takimi elemesine katildim. 60 genel yenek sorusuna 15 dk verdiler. biraz abuktu bence. sizin sinavda da zaman olayi oyle miydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 evet microsoft'un seçmelerinin de ne kadar mantıklı olduğu tartışılır. hadi birbirine çok benzeyen 5 mail verdik ayni 2 yi bulun, koca sayfada i->î gibi trickler arıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ben uzuluyorum gencligin haline ya, bu kadar okullar bitiriyorsunuz kafaniz da calisiyor gidip microsofta kole olmak icin kendinizi yirtiyorsunuz. hayir borusandir nebliyim bilmemne kimyadir falan olsa anliyacagim isleri kurmak icin buyuk sermayeler lazim ama bu bilisim ya. sadece biraz fikir fazlasiyla calisma kendi sirketlerinizi kurabilirsiniz. sadece biraz girisimci ruhu inanma baska birsey yok. ben yaptim sizde yapabilirsiniz biraz kasin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ben de böyle girişimci olduğunu sanıp forumda parasıyla marasıyla böbürlenmeye çalışanların haline üzülüyorum da üzülmek çözmüyor. Matama beni işe alsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yep zaten boburlenmek icin yazdim okuduysan bayag bir ovdum sizi yukarda, kafaniz calisiyor vs sansinizi deneyin dedim. umarim yazdigimi anlayan bir iki kisi cikmistir sana gelince zegna ver ismini bir iki arkadasa oneririm seni microsoftta senden iyi artis olur orada kacirmasin sever onlar senin gibileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar