Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft yaz stajı.

raider

Öne çıkan mesajlar

pazarlama yaz stajına başvurdum, 3 gün 3er seanstan sınav yaptılar grupları; bizim grupta 30 kişi vardı, diğer gruplarda da 30 civarı olsa 250'den fazla insanı çağırmışlardır muhtemelen sınava.

ama ortamdaki nerd sayısının çokluğundan anladığım kadarıyla aynı sınava coderlar falan da girdi galiba; ilkenin bahsettiği elemeleri bir sonraki aşamada ya da işe alımda yapıyor olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

raider said:

evet sorular zor ama kaliteliydi.zaman yetmedi zaten.çıkarken baktım çoğu kişi full yapamamış zati. ingilizce kolaydı.

ürün satış miktarlarıyla alakalı olan 4-5 soruyu direkt pas geçtim ben zaten; mantığım yetmedi onları yapmaya.

31/40 işaretledim genel yetenekten; ingilizce kolaydı cidden de.

yalnız dikkat soruları beni benden aldı, ilk okuduğumda emailin send butonunda falan değişiklik var mı falan diye düşünmeye başlamıştım da sonradan açıldı kafalar.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

onlar teke tek mulakatta.

tabi bi de ms turkiyede ne yapiliyo sorusu var, yazilimcilar napiyo ms turkiyede.

gecen sene kariyer gunlerinde biz yazilim yapmiyoruz falan demislerdi. yaz okulu falan acip egitim veriyorlar ama buralarda yazilimci calistirmiyorlar galiba. calistiriyorlarsa da redmond nereeee turkiye nere.
Sosyal ağlarda paylaş

MS Turkiye'de yazilim yok, olan yazilimi da baska sirketlerden aylik sozlesmeli aldiklari kisilere yaptiriyorlar, urunden ziyade hizmet uzerine. Keske olsa ya, Turkiye'de buyuk potansiyel var bence.

Arda sormustu o sinav sanirim bu, zaten gecmis de testisli sorular teke tek mulakatta gelir ya, bunda bu tur seyler cikmamistir sanirim. Ben mulakatimi anlatmistim, teke tek mulakata kalirsan oradan bak faydasi olabilir.

http://forum.paticik.com/read.php?6,3924980,page=3#msg-3941465
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
abi.. case ise kol saati tak git.. sık sık süreyi kontrol et hani zamanını iyi değerlendireibliyormusun.. case study olayında hyepsi aynı şeye bakıyor direk süreni yeteri kadar verimli kullanaiblityor musun zaten soracakalrı soru ve ona cevap vermek çok mühim değil

grup case study = etkin zaman kullanımı
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
ZaugnaKhaldun said:

Buradan hiç giren yokmuş sanırım daha önce de, sorum var.

Sınavı geçmişim, grup olarak case study çözme aşamasına davet ettiler de; nasıl caseler veriyorlar, verebilirler? Bilgisi olan var mıdır?

Nasil geçti case study'ler?

geçen hafta Turkcell PAF takimi elemesine katildim. 60 genel yenek sorusuna 15 dk verdiler. biraz abuktu bence. sizin sinavda da zaman olayi oyle miydi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben uzuluyorum gencligin haline ya, bu kadar okullar bitiriyorsunuz kafaniz da calisiyor gidip microsofta kole olmak icin kendinizi yirtiyorsunuz.

hayir borusandir nebliyim bilmemne kimyadir falan olsa anliyacagim isleri kurmak icin buyuk sermayeler lazim ama bu bilisim ya. sadece biraz fikir fazlasiyla calisma kendi sirketlerinizi kurabilirsiniz. sadece biraz girisimci ruhu inanma baska birsey yok.

ben yaptim sizde yapabilirsiniz biraz kasin sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

yep zaten boburlenmek icin yazdim
okuduysan bayag bir ovdum sizi yukarda, kafaniz calisiyor vs sansinizi deneyin dedim.

umarim yazdigimi anlayan bir iki kisi cikmistir

sana gelince zegna ver ismini bir iki arkadasa oneririm seni microsoftta

senden iyi artis olur orada kacirmasin sever onlar senin gibileri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...