SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Şimdi aranızda java reflection kullanan vardır umarım. Reflectionu kullanrak bir classı analize edip içindeki sıralanabilir nesneleri bulup kullanıcıya basit bir gui ile sormam gerekiyor. içindeki elemanlara ulaşmak falan tamam ama bu eleman dizisini generic heap'e yollamam gerekiyor. Heap classının genel syntax'ı Heap degisken_ismi şeklinde benim buraya reflectiondan okuduğum fieldın tipini girmem gerekiyor(mesela integer ise integer, double ise double vb) ama bu işi yapabilecek ve benim "<" ">" arasına yazabileceğim bir fonksiyon bulabilmiş değilim. İnternettende baya baktım ama karşıma çıkmadı. Bu işlemin Syntax'ı konusunda yardım edebilirseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Field[] fields = xxClass.getDeclaredFields(); for.. fields[k].getType() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar