pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mevcut herhangi bir itemında crit varsa onu hastele değiştirecek bir item olabilir. Ben zamanında ilk chesti, sonra belti, sonra da 4 parça seti almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 mulgear6 said: Oyun tarzina ve 10man 25man yapmana bagli dps olmadigin icin belirli bir rotasyonun yok tabiki klasik olarak cogu kiside rejuv tutup arada regrowth atiyosun benim gibi 10man yapiyosan nurisi de bol bol kullanabilirsin ama 25de kullanissiz oluyo genelde cunku en iyi raid healliyan healer druid ve cogu fightta sadece rejuc tutup raidde birinci oluyorum heal meterda 25de bak istersen statlar icin gearima benim (umarim resto gearim vardir ustumde) haste o civarlarda kalirsa sp ve crit arttirabilirsin ustune nick ofbearandcowGuildin ismi guzelmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 aaa ofbearandcow dungeon finderda denk gelmiştin bana mul allah kahretsin bidaha görürsem gizli sövücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ofbearandcow`un gear cok acayipmis gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar