senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 gel abi random maçlar yüzünden sinirlerim hopluyor artık ne amaçsız ne aptal adamlar var ya, abi insan çektiği her şutun replayini seyrettirir mi sonra ben 4tane atınca hop kendi kalesine gol atmaya başlıyanlar, gamepad'ı bırakıp gidenler fln... oyun değil sinir harbi yaşıyorum random maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi evet ya 3 maç yaptım 3 üncü golü attııım an bırakıolar vurucam ağızlarına edit: evet 3 tane attım hehehe birinde lag var hemde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 girdim bu arada community ye yapak maç gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi terlettin resmen beni :D hava sıcak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi madrid - juve maçı çok kalitesizdi ya hauhauhau :D tam mahalle maçı gibi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ahaha evet ya, shot on target yoktu bile heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 yokmu bşka adam ya :D lig yapak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar