ReSeSiF Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 guitar pro 4 cektim internetten crackinide buldum fakat bazı çektiğim tabları açmıyor ''bunun icin guitar proyu güncellemeniz lazım diyor''guitar proyu nasıl güncellerim öğrenmek istediğim bu
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Güncelleyemezsin crackli guitar proyu.[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 http://www.mygitar.com/gp_info.asp?id=433 bu tabı cek icinde patch de olmasi lazim crackli versiyonda calisiyor[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sağol ears çalışırsa süper bendede aynı problem vardı
d3n1z Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çalışmazsa öms leyin beni gönderirim updade dosyasını size[signature][hline]Elder Tailor Mavi D'uinlorie [=o=] Pati Server Ruless
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 cookie ve login sux diyorum tekrarlıyorum çalışmazsa öms atın gönderirim sizde update dosyasını[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bende de vardi o burdan alabilirsiniz. Guitar pro update(c6)(sag tus hedefi farkli kaydet yapın) resesif senmisin? örtün arkadaşi.sc hmm[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 çalıştı earsin söylediği patch tekrar teşekkürler
ReSeSiF Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 kelle benm yawrum,sagol yardımların için
ReSeSiF Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 arkadaşlar verdiğiniz linklerin hiçbiri çalışmadı maalesef
ReSeSiF Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yardımlarınızı bekliyorum
ReSeSiF Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 arkadaşlar tamam çözdüm olayı teşekkürler tekrar
Öne çıkan mesajlar