DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 burdan soldaki "can you run it" seçtiğimde eskiden açılan menü yerine şöyle bi hata alıyorum said: " Error 404 : System Requirements Lab had trouble analyzing this computer. Please try the test again later. We apologize for any inconvenience." sora gel tekrar dene diyor da bayadır böyle sebebini anlamış değilim. var mı başına gelmiş olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 baska bir browser kullaniyorsan internet explorer'la dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 denedim onda da aynı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Anti-virus'unun real time protection'ini disable etmen gerekiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 onu da denedim nod32 kullanıyorum, bütün feature larını diasble edip denedim. silsem mi nod32 yi ama çok da memnunum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bendede öyle 2-3 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bu virüs programlarının topunun allah belasını... Bende avg vardı resim upload edemiyordum o derece. Herşeyi sildim en son bide avg yi sildim düzeldi,o bugündür virüs programı olarak windows defenderi kullanıyorum yetiyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar