Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 fdisk yapmadan hdd de bir işletim sistemi kurulu iken hdd i parçalara bölebilen bir program vardı acaba bileniniz var mı? birde nasıl kullanmam gerektiğinide söylerseniz sevinirim. Not: Hdd 80gb, 50gb ı boş, işetim sistemi win xp pro[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 partition magic o programin adi .. ama düzgün kullanamazsan elindekileri de götürebilirsin haberin ola ... :)[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ben olsam denerdim . ne kadar zor olabilir ki ? 8D macerayi dusun adrenalini . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 04 Ağustos 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yok bisii olmuyo.yani uyariyor seni.elle ayarliyosun herşeyi.gerektiginden fazla kucultmuycen.zaten dosyalarin oldugu yere gelince istesende kucultemiyosun.ama oraya gelmeden 200 mb önce seni uyariyor.üstelik yenisi turkce.rahat rahat kullan[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar