titanguard Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Şu anlamsız dersin çoğu sorusunu yapmama rağmen şu iki soruda takıldım.Ne demek istedeğini pek anlamadım veya kestiremedim.Dedimki zor zamanımda paticik el uzatır hemen >:D< 4. Write a test program in any language that determines and outputs the precedence and the associativity of its arithmetic and Boolean operators. 5. Write a Java program that exposes Java's rule for operand evaluation order when one of the operands is a method call. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 1.HErhangi bir programlama diliyle, aritmetik(+-/*) operatorler ve boolean(and,or,not) operatorlerini nasıl kullanıldıgını gosteren,açıklayan bir test programı yazılacak. 2. yi tam anlayamadım.Java ile ilgili specific bir özelligini kullanarak program yazmanı istiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 operandlardan biri metod çağrısı olduğu vakit javanın nasıl davrandığını ortaya koyan bir program yazın operand operasyon operand 1 + 2 yani en basit haliyle ahmet.zipla() daki çağrıyı operand olarak kullanırken java hangi sırayla yorumluyor onu görmemizi istemiş, 4+2*3 ile (4+2)*3 ün farkı gibi diye anladım, nasıl bir örnek olur düşünemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 main haricinde bir method yaz numeric bir değer döndüren, integer falan. a() olsun mesela. içinde console'a birşeyler yazdır, "şu an a methodunun içindeyim" gibi. sonra main'de 3 + a() gibi birşey hesaplattır. sonucu console'a yaz. böylece o hesaplamayı yaparken önce gidip a'yı çağırıp içindeki işlemleri yaptığını , daha sonra da toplama işleminin yapıldığını göstermiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar