titanguard Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Şu anlamsız dersin çoğu sorusunu yapmama rağmen şu iki soruda takıldım.Ne demek istedeğini pek anlamadım veya kestiremedim.Dedimki zor zamanımda paticik el uzatır hemen >:D< 4. Write a test program in any language that determines and outputs the precedence and the associativity of its arithmetic and Boolean operators. 5. Write a Java program that exposes Java's rule for operand evaluation order when one of the operands is a method call.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 1.HErhangi bir programlama diliyle, aritmetik(+-/*) operatorler ve boolean(and,or,not) operatorlerini nasıl kullanıldıgını gosteren,açıklayan bir test programı yazılacak. 2. yi tam anlayamadım.Java ile ilgili specific bir özelligini kullanarak program yazmanı istiyor galiba.
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 operandlardan biri metod çağrısı olduğu vakit javanın nasıl davrandığını ortaya koyan bir program yazın operand operasyon operand 1 + 2 yani en basit haliyle ahmet.zipla() daki çağrıyı operand olarak kullanırken java hangi sırayla yorumluyor onu görmemizi istemiş, 4+2*3 ile (4+2)*3 ün farkı gibi diye anladım, nasıl bir örnek olur düşünemedim şimdi
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 main haricinde bir method yaz numeric bir değer döndüren, integer falan. a() olsun mesela. içinde console'a birşeyler yazdır, "şu an a methodunun içindeyim" gibi. sonra main'de 3 + a() gibi birşey hesaplattır. sonucu console'a yaz. böylece o hesaplamayı yaparken önce gidip a'yı çağırıp içindeki işlemleri yaptığını , daha sonra da toplama işleminin yapıldığını göstermiş olursun.
Öne çıkan mesajlar