Torque Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Selam, Dayım saolsun pc yi virüslerle donatmış 3 saat içinde. Smart Security dakika başı mal-ware jihack uyarısı veriyor. Clean yapmak içinde purchase now olayını gözüme sokuyor. Güvenlik duvarı falan hepsi devre dışı şu anda açılmıyor. Bu virüslerden nasıl kurtulucam ben? Yardım edin çıldırcam yoksa çok orjinal küfürler hazırladım zaten
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 malwarebytes indir tarat, ufak bir program zaten format son çare şaka yapıyorum.
Torque Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 indirdim fakat ilginçtirki indirdiğim hiçbir programı açamıyorum yada kuramıyorum açılmıyor pencereler.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hah bi de combofix var demin aklıma gelmediydi düşündüm durdum c'li bişi diye, sağol karagözüm
Torque Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 win7 yükledim vista ızdırabından kurtuldum.
Öne çıkan mesajlar