Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Merhabalar, Şimdi şöyle bir sorunum var. Elimde usb den şarj olan bi elektronik cihaz var ve bataryalı. Ancak okuduğum reviewlere göre USB yerine normal adaptörle şarj edildiğinde daha uzun süre şarı gidiyormuş. Zira evet 2 gün kadar gidiyor şarjı daha uzun gitmesi gerekirken. USB düşük mü ne kalıyormuş voltaj kısmında. Neyse. Aletin üzerinde adaptör/charger girişi var USB haricinde ama kutusundan çıkmadı. Bataryası 3,7V 1800mAh bişey. Charge limit voltage 4,2V diyor. Şimdi ben buna bi adaptör/charger almak istiyorum direk prizden şarj etmek için. Bu değerlere uygun nasıl bi adaptör olmalı? Kaç voltluk? kaç amperlik vs? Bileniniz mutlaka vardır. Şimdiden teşekkür ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 3.7 volt ve 1800 mili amper guc saglayan bir adaptore sahip olacaksin. Cihazina gore akim yonu de onem arzedebilir. O yuzden kap cihazi/bataryayi, git bir elektrikciye, cihazi gosterek satin al urunu. Gecen hafta bi cihaz patlattim da oyle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 3.7v 1800mh lik adaptor alacaksin elektronikciye degerleri verirsen o sana yardimci olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Teşekkür ettiiiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sarj output u 0.7a nin uzerine cikmamali. pil kalitesine de bagli olmak uzere daha ustu kalitesiz cihazlarla tehlikelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar