santiago Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 selamlar, aslında doğru yere yazdımmı emin deilim ama benim bu dumpla ilgili sorunum var bi çok oyunda ya ortasında ya girmeden oyuna hep mavi ekran çıkıo dump oluo restart çakıo bi çok güzel oyunu oynıyamıyorum sizce sorun nedendir ne yapmam lasım bu araada ekran kartı nı deiştirdim yeni belki ilgisi vardır felam die radeon9200 var şu an herkese teşekkürler şimdiden..[signature][hline]SELAM B@B@LAR BEN TATARRAMAZAN KENDİME CLAN ARIOM OK3? ÇOK İYİ @WM TEKATAR KULLANIRIM GANAS AYNI ZAMANDA KELE$LE PİS BASARIM. DEAGLE MİROĞLU'DA ÜSTÜME YOKTUR HEP KAFADAN HEK$AT OKE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 şimdi telepatik güçlerimle zihnini okuyup mavi ekranda hangi hata kodlarının olduğunu bulacağım. [Bu mesaj Criminal2 tarafından 02 Ağustos 2004 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 onun nedeni çoktur yaaw. virus girmiştir belki.format attiktan sonrada aynı şey olmuşmuydu.yahutta ekran karti driver çakışmasi olmuştur biraz saçma ama olabilir yani.çunku ati ler başlı başına koskoca bi donanım.xpyi yuklerken donanım aygıtlarini falan tariyor yukuluyor falan ondan yani olabilir. [signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle [Bu mesaj Schifo tarafından 02 Ağustos 2004 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Aynı sorun bendede var kimse çözemedi çözemeyecekte. http://forum.paticik.com/view.php?id=82739 görebilirsin neler yaşadığımı.. Kafayı yiyeceğim rüyalarıma girer oldu. En son rüyamda ram slotunun içine cd kaçtığını gördüm sorun o olabilirmi acaba =P ama harbi çok kötü bi olay. Bendede 9600 pro var 256 mb 512 ram falan filan süper ama kısmet olmadı şu yaz tatilinde doyasıya oyun oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 şu probleme acil çözüm bulmak lazım bi şekilde. eğer bulursan bişi pm at bana ki bulamıcaz bence[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 siz adam gibi bilgiler vermezseniz nasıl bulalım[signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 criminal abi sakin ol biraz sinirle yazdım unuutmuşum.mavi ekranda windows kapandı sorun oluştu vb vb yazıodu sora restart atıodu istemiyorsan yardım etmeyebilirsin criminal zorlamıyoruz seni...[signature][hline]SELAM B@B@LAR BEN TATARRAMAZAN KENDİME CLAN ARIOM OK3? ÇOK İYİ @WM TEKATAR KULLANIRIM GANAS AYNI ZAMANDA KELE$LE PİS BASARIM. DEAGLE MİROĞLU'DA ÜSTÜME YOKTUR HEP KAFADAN HEK$AT OKE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 şimdi opyunlardan birini bi daha denedim mavi ekranda çıkan yazıları eksiksiz yazıyorum bde bilgisayarı açınca hata raporu çıktı onudda yazıyorum : Bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar görmesini önlemek için windows kapatıldı BU durdur hatası ekranını ilk kez görüyorsanız bilgisayarınızı yendinen başlatın bu ekran yeniden karşınıza çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin: Yeterli disk alanınızın olduğuna emin olun Dur iletisinde sürücü tanımlanmışsa sürücüyü devre dışı bırakın veya bir sürücü güncelleştirmeleri için üreticiye başvurun görüntü bağdaştırıcısını değiştirmeyi deneyin onanım satıcınızdan BIOS güncelleştirmesi olup olmadığını öğrenin önbellekleme ve gölgeme gibi BIOS bellek seçeneklerini devre dışı bırakmayı deneyin Güvenli mod kullanmanız gerekirse bilgisayarınızı yeniden başlatın gelişmiş başlatma seöçeneklerinde F8 tuşuna basın ve sonra güvenli modu seçin. Teknik bilgiler: *** STOP:0 X 0000008E (0X C0000005,0XF95518D6,0XBAB3D980,0X00000000) ***SMWDM.SYS - ADDRESS F95518D6 base at F9531000 Date stamp 3 cab8117 hata raporundada :sistem ciddi bi hatadan kuratarıldı rapora şu dosyalar eklenecek: c:docume~userlocals~tempwer1.tmp.dir00sysdata.xml YARDIM EDİn KAFAYI YİCEM ! D[signature][hline]SELAM B@B@LAR BEN TATARRAMAZAN KENDİME CLAN ARIOM OK3? ÇOK İYİ @WM TEKATAR KULLANIRIM GANAS AYNI ZAMANDA KELE$LE PİS BASARIM. DEAGLE MİROĞLU'DA ÜSTÜME YOKTUR HEP KAFADAN HEK$AT OKE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 NtStatus(C0000005) Win32 karşılığı(000003E6) Türkçesi(Bellek konumuna geçersiz erişim.) (not:muhtelemen page fault) SMWDM.SYS'yi ben aradım bulamadım demeki bu windows'un default sürücülerinden biri değil. 3 ihtimal var. 1......BIOS RAM'lerin ram'lerin herşeyini otomatik ve default hale getirip dene.. 2....RAM's RAM'lerinde problem olabilir Test etmek için sağolduğun kesin bildiğin ram'ler ile dene 3.....Driver. SMWDM.SYS zarar görmüş olabilir. SMWDM.SYS'yi tüm sistem dosyaları dahil olarak şekilde arat+bul dosyaya sağtuş+özellikler+Sürüm'e gel firmayı bul hangi donanımına veya yazılımına ait ise onu yeniden yükle veya güncelleştir Geçici çözüm:o aygıtı devre dışı bırak.[signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 saol ilgilendiğin içinde şimdi ben çok fazla bilgisayarla ilgili biri değilim oyun dışında o yüzden biraz daha açık yazsan ne yapıcağımı çok sevinirim :)[signature][hline]SELAM B@B@LAR BEN TATARRAMAZAN KENDİME CLAN ARIOM OK3? ÇOK İYİ @WM TEKATAR KULLANIRIM GANAS AYNI ZAMANDA KELE$LE PİS BASARIM. DEAGLE MİROĞLU'DA ÜSTÜME YOKTUR HEP KAFADAN HEK$AT OKE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 alla alla sound max ses kartı benim sorun bu ses kartı yüzünden mi acep ?? :)[signature][hline]SELAM B@B@LAR BEN TATARRAMAZAN KENDİME CLAN ARIOM OK3? ÇOK İYİ @WM TEKATAR KULLANIRIM GANAS AYNI ZAMANDA KELE$LE PİS BASARIM. DEAGLE MİROĞLU'DA ÜSTÜME YOKTUR HEP KAFADAN HEK$AT OKE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bilgisayarım->Özeliikler->Aygıt yönteticisinde ses kartını devre dışı bırakırsan problemin geçici olarak çözülecektir. Ama buradaki "geçici"'ye dikkat çekmek isterim[signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bendede page fault veriyor nedir olay ?[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar