tomkat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mada fushigi na chikara nokotte 'ru Hikari wo daite yume wo miyou yo Hora Kimi no hitomi ni niji ga KAKARUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bi japon oyun forumunda turkce topic acip sacmalayan bi arkadasim vardi o aklima geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 SS çekseymiş keşke arkadaşın. ayrıca dün ilk japonca dersime gittim hiç bişey anlamıyorum hala :( watashi wa kawai ponbiki desu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 watasiva kendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tomkat said: Mada fushigi na chikara nokotte 'ru Hikari wo daite yume wo miyou yo Hora Kimi no hitomi ni niji ga KAKARUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU BEN DE SENİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 /summon mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar