benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 selam, ben yaşamının geri kalanını makinaya bağlı geçirmek zorunda olan bir gencim, dünyayla tek bağlantım burası o yüzden evet burada ne görüyorsan bütün hayatım ondan ibaret. isterdim ki ben de sizin gibi okula gidip, arkadaşlarımla buluşup onlarla bir şeyler paylaşabilseydim ama benim bunları yapma şansım yok. insanları yargılarken iki kere düşünmenizi ve hayatta sahip olduklarınıza şükretmenizi rica ediyorum. umarım çok güzel bir hayatınız olur. hoş geldin saygılar ve iyi forumlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 BabacumMostors said: selam, ben yaşamının geri kalanını makinaya bağlı geçirmek zorunda olan bir gencim, dünyayla tek bağlantım burası o yüzden evet burada ne görüyorsan bütün hayatım ondan ibaret. isterdim ki ben de sizin gibi okula gidip, arkadaşlarımla buluşup onlarla bir şeyler paylaşabilseydim ama benim bunları yapma şansım yok. insanları yargılarken iki kere düşünmenizi ve hayatta sahip olduklarınıza şükretmenizi rica ediyorum. umarım çok güzel bir hayatınız olur. hoş geldin saygılar ve iyi forumlar abi bu ne Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Introduction to Trolling I ya da Trolling 101 falan fişman. neyse hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 cumartesi öğlen Suadiye havelkada bi hatunla uzun uzun kesiştik o sen olabilirmisinki? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Devilmanta said: cumartesi öğlen Suadiye havelkada bi hatunla uzun uzun kesiştik o sen olabilirmisinki? Birbirimizi kandırmayalım. Senin bi hatunla kesişebilme ihtimalin, bir yolcu uçağının atomlarına ayrıldıktan sonra evrim geçirerek tekrardan uçabilme ihtimaliyle aynı... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Fistan said: hosgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.