D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Javascript ile bir generate buttonuna bastığımda 2 farklı random number üretiliyor bir döngüde ve n tane textfield ın içine dolduruluyor fakat bir sorunum var basit bir çözümü kesin vardır diye düşünüyorum ancak bulamadım. Sorunum: bu 2 random numberın toplamının hep 100 veya daha fazla olmasını istiyorum yani 100 den küçük olmamalı. Bilgi sahibi birisi yardımcı olabilirse sevinirim.Döngümüde aşağıda veriyorum görmeniz açısından. said: while(i<=num){ var id="row" + i; var x=document.getElementById(id+"x" ); var y=document.getElementById(id+"y" ); x.value=Math.floor(Math.random()*100); y.value=Math.floor(Math.random()*100); document.getElementById('JavaApplet').PassData(x.value,y.value); i++; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ikinci sayiyi random ile alirken start degeri 100-ilkrandom olacak sekilde al. Fonksiyonda yoksa oyle bi parametre (random*(100-ilkrandom))+ilkrandom seklinde hesapla olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Hallettim şimdi buldum diye yazmaya gelmiştimki senin mesajı gördüm çok sağol di :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar