Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Dershanede aşk"a ceza

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

Abi mesela o kadar meslek bölüm var herkes aynı sınava giriyor. Benim okuduğum bilgisayar bölümünde ünide ilk yıl tarih türkçe gördük. Onları görmesek belki üniden bir kaç programlama dili kapardım şimdi paramı kazanıyor olurdum. Hiçbişey öğretmediler ama bitene kadar anam ağladı. Komikti yani. Bilgisayar ile Tarih Türkçe ne alaka?

o da ciddi anlamda saçma. sanıyorum ilk öğretim ve lisede gösterilen türkçe ve tarih dersinden farkı da yok :D

hani gösteriyorlar bir yere kadar da , neden zorluyorlar o derslerden
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bu konu içerisinde hala anlamadığım, eğer ki forumun yaş ortalamasını göz önünde bulunduracak olursak (benim tanıdıklarım), bundan çok değil, muhtemelen 6-7 sene önce girdi çoğu insan bu sınava.

ÖSS öncesi/sonrası aktivitelerde ÖSEYEMEGÖTÜMÜYEE şarkılarını bağıra çağıra söyledi, sınavdan önce ve sınava çalışırken ÖSS'yi yerden yere vurdu, ne kadar yanlış bir sistem olduğu uzun uzadıya tartıştı, sonrasında dahi.

Sınava köpek gibi çalıştıysa evden çıkamadı, suratı mayın tarlası gibi sivilce doldu (mesela prawler), sevgilisi olamadı.

Aynı generasyondan bir çok insan yine, "EĞİTİM ŞART" espirisini biliyor, Türkiye'de eğitim sisteminin ve kalitesinin ne kadar kötü durumda olduğunu da mutlak sürette (taksiciyle bile) tartışıyor.

Fakat yine bu aynı insanların bir kısmı, şu an burada ölesiye kötüledikleri sınav sistemi üzerinden zengin olan kurumların öğrencilere uyguladıkları yaptırımları savunabiliyor?

Ben bunu anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...