Pluton Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Şimdi şu şekilde resimleri çağırıyorum; Bu link; RewriteRule ^Fotograf,(.*?),(.*?),(.*?)$ Fotograf.php?fotoid=$1&ka=$2&b=$3 [NC] Fotograf.php ise; readfile('UyeProfilResimleri/'.urlencode($ka).'/'.$b.'_'.$fotoid.'.jpg'); şu şekilde çekiyor. Benim localimde resimler görünüyor arkadaşın localinde resimler görünmüyor. Herşey aynı php versiyonundan ayarlarına kadar. Sorun ne olabilir sizde kafayı yicem ? Sorun şudur diyebilcek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 error_log access_log Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ikiside yok. Bu linke gidince resmin kaynaı görünüyo ikisindede aynı kaynak ama birinde gösteriyo birinde göstermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Nasil yok ? Bos mu ? ( Apache kullandiginizi varsayarak ) error_log bos olsa bile access_log'un olmasi mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Error_log boşta access_log'dada bişey yok yani sorunu gösteren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 mod_rewrite enabled ise oturup uzun uzun debug yapcaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 enabled ama mod_rewritelık bişeyde yok. Fotograf.php?.... bu linkide yazdım oraya yine göstermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 E yanlis yapiyosun demekki biseyleri. Error reporting'i acip zilyon tane yere kontrol noktasi koyup debug yapcaksin baska yolun yok. Biri sana su ilk post'undaki bilgileri verip ayni soruyu sorsa biyerinle gulersin muhtemelen "olur mu haci o is oyle" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar