Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ben de geç kaldım o zaman ama bildiğim kadarıyla çizim yeteneğin birinci dereceden önemli değil. Sefkilim mimar sinanda en.tas. okuyor, çizim yapmayı özlediğini söyleyip durur sürekli. Yani tabii var deli gibi çizim ama teknik resim ve bilgisayar sonuçta. Asıl önemli olan yaratıcılık gördüğüm kadarıyla.[signature][hline]dark-dr, 30 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki: yani bi sekilde dogru zamanda dogru davranmamiz gerektigini cikarabildik biz de bugune kadar hayattan. detaylarda sikinti cekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 benim asıl isteğim bilgisayar tabanlı çizim umarım bu vardır :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 valla içeriğini bilmiyorum ama ismi çok karizma :) hayırlı olsun:) bu arada endüstri mühendisiyle ne alakası var ya. endüstide optimizasyon vs sıkıcı şeylerle uğraşıyor biri diğeri ürün tasarlıyor [Bu mesaj Raid3r tarafından 04 Ağustos 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 endüstri mühendisliği bencede sıkıcı :)). ya işte tercihleri puanımı ayzayım sizce ne olur puanım 358.9 itü bilgisayar - 365 hacettepe bilgisayar - 360 marmara bilgisayar - 360 ODTU end. ürünleri tas. - 359 ITU end. ürünleri tas. - 356 İEÜ bilgisayar - 359 İEÜ yazılım - 357 Ege bilgisayar - 355 Yüksek Teknoloji Bilgisayar - 351 Dokuz Eylül Bilgisayar - 354 .... böle gidiyor büyük ihtimal burdan birinden olur[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar