Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Endüstri Ürünleri Tasarımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Lixad, 02 Ağustos 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
evet baya ilgilendim halada ilgileniyorum. zaten bilgisayar istememein sebeplerinden biride buydu ama ben çizimlede ilgileniyorum.

hnn ok sevdiğin/sevebileceğin bir meslekse o zaman sorun yok :) işini severek yaparsan da çok büyük sıkıntı çekeceğini sanmam (yani umarım)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Mesaj tarihi:
kişisine bağlı rad
mutlaka bi iş bulunur
Herkesin rızkı vardır
ama şimdi bulursun ama sonra
Ama end Müh iş bulma olayı daha rahat[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
hayır iki elimin parmaklarını geçecek kadar işsiz askere giden endüstri mühendisi biliyorumda onun için.

bu arada herkesin rızkı vardır dersen limon'da satabilirisin mesela.yani o bakış açısıyla işsiz kalmak zaten mümkün değil.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Mesaj tarihi:
Valla benim Odtü de tanıdığım End Müh bir sürü kişi var ve sadece yatmak için gidiyorlar bunu da iş verenler biliyor ayrıca piyasa da en çok End Müh liği gitmiyor İstatistik ler falan alındığında en çok Makina , Elektronik , Bilg sayar üçlüsünün önde olduğunu söyleyebilirim ve hatta gelişen otomotiv sektörü yüzünden Makina Müh. açığı olacağı söyleniyor bunu bize Mercedes İnsan Kaynaklarında adam söylüyor ayrıca Elo ihtiyacı da Telekom un gelişmesi yüzünden ve Aselsan gibi şirketlerin kapasite arttırması yüzünden artıyor ve Bilg Müh iş bulamıyor gibi gözüküyor şu aralar ama yalan deli gibi program yazan ve serbest çalışan çok mühendis var ve para da kazanıyorlar aslında birazda işin sırrı üniversiteden kaynaklanıyor mesela İTÜ den çıkıp işsiz kalcak adamın mal olması gerekir diye düşünüyorum ayrıca Bilkent ten den çıkan şahsiyet içinde geçerli bu dediklerim[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
son iki saate bırakırsan...
gerçi son başvuru ne zaman bilmiyoumda.öyle amaçsız bi saldırıyım, seni bi yıpratıyım dedim :)[signature][hline]Benim Şirket
Mesaj tarihi:
ya 1 hafta süremiz varda noldu rad :))

ben bu gün örendim endüstri ürünleri tasarımını ve birden kafam allak bullak oldu.

son tercih çarşamba ama ben yrn vercem :(([signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
praw sana acı gerçekleri söyledim.
lixad'ı bi yıpratıyım dedim.eğer son gün yarın olsaydı "sorumsuz" falan diye saldırmaya devam edecektimde [signature][hline]Benim Şirket

[Bu mesaj Ra_d tarafından 02 Ağustos 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben veriim

ÇKÇLŞMKGRKYR-AZBRZTRPLDELZMTBİ-PRYIVRDNMUHRŞYESHPOLRSN

Budur[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Mesaj tarihi:
rad biliyorum ben o acı gerçekleri
ama işletme seççem gene
nası mutlu olcaksam öyle yaşayacağım
Sevmediğim halde fizik okuyamam ben[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
Şu diyebilirim dikkatli seçin ikinci bir şansınız yakın zamanda olmayacak hayat kısa yola ne kadar erken başlarsan o kadar çok mesafe alırsınız sonradan sevmeyeceğiniz bir yere girmeyin[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 02 Ağustos 2004 23:50 tarihinde demiş ki:
rad biliyorum ben o acı gerçekleri
ama işletme seççem gene
nası mutlu olcaksam öyle yaşayacağım
Sevmediğim halde fizik okuyamam ben

aslansın.
yapılması gerekende o.
gir sevdiğin istediğin bölüme.çalış.
sonra deki "ben buıraların ağasıyım.burdaki herkesi yerim üstünede deinizi su diye içerim"

yada genelde en güzel kızlar işletmede olur.özellikle mesela başkent işletme ünlüdür(Başkent hukuk daha ünlüdür ama).[signature][hline]Benim Şirket
Mesaj tarihi:
En güzel kızlar Biyoloji de olur bu bir gerçektir ayrıca güzel kızlara dikkat edin kimisi korunma amacıyla alyans takar kimisi alyansla birine çoktan bağlanmıştır ikisini birbirinden ayırmak zordur g.t olma ihtimali yüzde ellidir.[signature][hline]Lil'Alur for Shar

[Bu mesaj screamer tarafından 02 Ağustos 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben kız için gitmiyorum üniye, önümdeki en mantıklı seçenekleri yazdım tercih formuna, sayısal mezunuyum ben mesela, neden seçtiğimi bilmiyorum, ama mezun oldum bi şekilde.
Zararın neresinden dönersen kardır misali, sınava EA olarak girdim, sınava zaten son 1 ay mı ne çalıştım. (Bakmayın siz bilgisayarı kaldırdığıma) Fizik derslerine zorla girerken, coğrafyayı 1,5 haftada bitirdim 450 sayfalık kitabı tüm testlerini çözdüm. Ve en iyi coğrafyadan getirdim.
Okulda felsefe falan çekicek moodda değildim belki ondan geçmedim bilmiyorum ama...

Yaptım ben seçimimi, girebilirsem gircem bu sene, ha olmadı mı seneye bir daha denerim şansımı..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
yok aslında en güzel kızlar konservatuvar'da bale 'de olur.bi kere hacettepede denk geldim. sağa sola bakmaktan boynum ağrıdı.yemin ediyorum ben bu kadar güzel kızı bi arada ne bilkentte ne başkentte gördüm.ama yani bi amaç yoktu.sevap diye yani.valla...[signature][hline]Benim Şirket
Mesaj tarihi:
kendin için en doğru olduğuna kararı verecen diyorum sana son olarak
ayriyetten iyi geceler herkese[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Mesaj tarihi:
hehe yazdım büyük ihtimal itü endüstri ürünleri. tutcak gibi :)). hadi hayırlısı olsun. İstanbul bekle beni[signature][hline]Alma?
Mater?
  • Yeni Oluştur...