karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Baldur's Gate 2 oynuyor aynı zamanda internetteki Baldur's Gate 2 dosyalarına falan bakıyordum... ondan sonra Collector's Edition pathcini buldum internette... yani cdsi collector's edition olmayıp da ordaki yeniliklerden faydalanabilme patchi gibi bişey... indirdim diskete koydum ve BG2 oynadığım bilgisayara verdim... ordan da yüklemem gereken yere yükledim... Bu olayla alakalı mı bilmiyorum ama tam bunu yaptıktan sorna başladı bilgisayar oyun oynarken 5-6 saniye durmaya... Ne kadar sinir birşey anlatamam duruyor bilgisayar bakıyor suratıma bazen 10 saniyeye kadar bekliyorum ve dakkada 1 oluyo yani oyundan soğudum resmen ya... bir de sadece Baldur's Gate de olmuyor Winampde bile oluyor... counter strike vs yani diğer bütün programlarda oluyor ne kadar sinir birşey anlatamam... var mıdır çözümü?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Format ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ota format boka format format atmasını biz de biliyoruz heralde... format atmadan olmaz mı bu iş? format atabilmem için en az bi 20gb lık veriyi backuplamam lazım birşekilde ve dvd writerım da yok...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bir msconfig e bak orda garip tanımadığın programlar var mı kontrol et[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Baldur's Gate çalışırken mi oluyor bu olay diğer programlara yoksa baldur's gate'i açmadan da oluomu ? Baldur's Gate'i uninstall edince düzelir herhalde.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 keşke dikkatli okusak, winamp'te de oluyormuş. bir çeşit kurtçuk olabilir. task manager (görev yöneticisi)'nde çalışan programları bir kontrol et istersen. bilmediğin birşeyler varsa durdur, öyle bir dene. (eğer bu konuda bilgin yoksa ss gönderebilirsin, yardımcı olmaya çalışırız) eğer mevcut bir system dosyasına yerleştiyse tek çözüm format olabilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 (winxp olduğunu varsayayıyorum) bu konuyla ilgili olarak servisleri de kontrol edebilirsin. (task manager'da gözükür çalışan servisler) bilgisayarım (sağ tuş) -> yönet -> hizmetler -> hizmetler ve bilmemneler.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 taskmanagerda herhangi değişik bir program falan göremedim... format atıcam galiba pff[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Mendoza, 03 Ağustos 2004 10:23 tarihinde demiş ki: Format ! Abi nedir bu ya ? afedersin.. bir sorunumuz oluyor gelip yardım istiyoruz yardım edenlere çok teşekkür ederim de bir de bu formatçılar çıktı ota boka format diyorlar lol[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar