benjani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 işbankası internet şubesinden işlem yapmak için İşCep yükledim ama tel den yazı ya da sayı giremiyorum.dokunmatik olmuyor, altta oklar filan çıkıyor.acil halletmem lazım.yardımlarınızı esirgemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ovi de aratiyorum i$cep diye cikmiyor. bir kere gordum $ansa yuklemedim, sonra da bulamiyorum linki felan var mi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 https://www.isbank.com.tr/internet/MainpageEnter.aspx?src=IsCepYeniAnaSayfaBasvuru.ascx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 evet onu gordum de, pederin sim kartini benimkine tak sonra gondert felan beni yorar =D elinde .sis .jar varsa upload etsene bi rapide cekeyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Altta çıkan oklar falan, dokunmatik ekran ile çalışmayan programların kullanılabilmesi için yapılmış şeyler. Bi de keyboard çıkıyor bildiğim kadarıyla. Hiç kullanmadım, nasıl kullanılacağını da bilmiyorum ama; settings>>application settings>>installed applications menüsüne girip işcep uygulamasını bulup ayarlara girersen "suite settings" ya da benzeri türkçe bir tercümesini göreceksin. Orada navigation keys gibi bir şey olması lazım. Oradan klavye, yön tuşları falan diye hepsini açtıktan sonra programa girip kullanmayı denersen program kullanılabilir hale gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar