patrickstar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Selam paticikler, elimde bir adet aşırı gelişmiş bir mikrofon bulunmakta fakat şöyle bir sorun var bu mikrofon çıkşı RJ11 ben bunu kendi masaüstü bilgisayarımda kullanmak istiyorum bunun için özel bir aparat varmıdır yada bunun bi yolu varmıdır?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 İşini görürmü bilmem ama bi tarafı rj11 bi tarafı usb kablolar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 kısmen görebilir gibime geldi, ama usbden de bir şekilde pcye bağladıktan sonrası soru işareti acaba çalışma ihtimali nedir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Marka modem olsa araştırılabilir. RJ11 olması çok fark etmez sonuç olarak çakılabilecek 4 üç var. Eğer mikrofon içerisinde bir preamf var ise tahminimce 2 uç +-dc 2 uçta +- ses sinyali için kullanılıyor olabilir. Veya sadece 2 uç +- ses sisyanli için kullanılıyordur. Bunuda öğrenmenin tek yolu marka modelden ürünün bağlantı bilgilerine ulaşmak gerekmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 verdiğim linkte marka model mevcut tu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Detayı kaçırmışız yaşlanıyorus artık :) Bu arada linki inceledim ürün telekonferans sisteminin aksesuarı olarak tasarlanmış. Ve kullanma kulavızlarında çok detay göstermemiş. Ürün özeliklerine bakınca cihaz içerisinde preampf olduğu belli bir önceki mesajdada belirttiğim gibi 2 kablo dc voltage ve kalan 2 de ses Eğer elektronikten azcık anlayan bir arakadaşın varsa ürünü standalone mik olarak çalıştırbilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar