Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Evet ben istanbul göztepede oturuyorum. Ay kırmızı yansıyor. Resmini çektim 2 gün sonra resmini koyabilirim(dijital fotoraf makinesi ama kablosu dayımlarda). Ne diyim 2 gün sonra görürsünüz.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 görsel sanatlara bi uğra bak orada Ay diye bi topic var sonra gel koy resimleri. Ay yaratıldığından beri olur bu. Çok önemli deil kanımca. Çok karşılkaştım. Hayranlık verici, ama sıradan. Filmlerde çok olur bu şekil.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Gökyüzündeki ay güneş gibi cisimlerde renk değişimleri yangın gibi büyük kimyasalların havaya karışması yüzünden olur genelde mesela orman yangını üstünden güneş yeşil gözükür kesin orada havaya kimyasal saçan bi fabrika vardır rengini bozuyordur[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 doğru Chem ama burada durum cisimlerin yerleriyle ilgili.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ne anormallık varsa bız ınsanoglu yuzunden oluyor onun ıcın onemlı bısey deıl o kadar arkların soledıı gıbı....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bizim burdada pembe görünüyor ay dedik ayolmu oldu ay :P ohğk iğrenççç![signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bence deil koptum :horace:[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Ya ben şunu anlayamıyorum, resim koymak istiyorsunuz ama 3 gün önceden haber veriyorsunuz? Kaçıdığım birşey mi var acaba?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 biz burada binalardan ay felan goremioz.[signature][hline]|Xharloan| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ÖLCEKMİYİZ YOKSA[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Kırmızı ay. Kıyametin habercisi. Zaten deprem falanda oluyormuş.[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Savaş çıktı!!!!! (o arada Savaş Ay bir bardan çıkmaktadır) :horace: çok geyik oldu silebilirsiniz postumu.... :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: Nebuch, 03 Ağustos 2004 23:16 tarihinde demiş ki: Savaş çıktı!!!!! (o arada Savaş Ay bir bardan çıkmaktadır) :horace: çok geyik oldu silebilirsiniz postumu.... :) ööööğğğğk ıgrenclık otesı.... ama harbı depremden once kırmızı ay varmıs ... depremden sorada kırmızydı ...ama yoktur bısey ınsallah..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 güzeldir tadından yenmez[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 "The increase in earthquakes opens over heating magma chambers and hydrothermal vents. The seas warm releasing more CO2, methane gas and moisture. Volcanic eruptions contribute particulate matter and gases. More clouds form shielding the earth from the sun’s heating. The sun is darkened. The moon turns red from an atmosphere laden with gases and particulate matter." "And I saw when he opened the sixth seal, and behold a great earthquake occurred, and the sun became black as sackcloth made of hair, and the moon became as blood, and the stars of heaven fell to the Earth, as a fig tree casts its unripe figs being shaken by a great wind. :Revelation 6:12" [hline]OMG!![signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bizim buradaki ay yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 keh keh . bulutlarla alakali havadaki nem oraniyla alakali senin aya olan acinla alakali vs vs vs . ama depremle ya da herhangi bir afetle alasi olduguna dair bir delil yok .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bende göztepedeyim nerde yau[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: "The increase in earthquakes opens over heating magma chambers and hydrothermal vents. The seas warm releasing more CO2, methane gas and moisture. Volcanic eruptions contribute particulate matter and gases. More clouds form shielding the earth from the sun’s heating. The sun is darkened. The moon turns red from an atmosphere laden with gases and particulate matter." "And I saw when he opened the sixth seal, and behold a great earthquake occurred, and the sun became black as sackcloth made of hair, and the moon became as blood, and the stars of heaven fell to the Earth, as a fig tree casts its unripe figs being shaken by a great wind. :Revelation 6:12" Cok anlamlı yazmıs valla bı b.k anlamadım ne yalan soluyım bı tercume edın be[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 hım deprem olabilir harbici dünyanın herangi bi yerinde teyzem ay manyaqıdır daha dorusu düzce depreminden önce aydaki renk acaipliini gürünce öle oldu bu güne kadar aya bakarak "deprem olcak" dedikten sonra 1-2 gün içinde dünyanın herangi bi yerinde deprem oldu[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yarin aksam da yildiz gozukcekmis ozamanda volkan mi patliyordu ?[signature][hline]Actions are louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 vay be .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ayda deprem mi olacak ehuehuehu bu arada resimleri yarın koyuyorum[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpoilSport Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Yaa böle şeeler sölemeyin korkuorm beaaa.tırstımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 adana da da bir kaç gündür kirmizi idi ay bakim bugun nasil olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar