Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 internet bölümünde ki internet çok mu yavaşladı :( :( başlıklarına girip yooooo çok süper zilyon mb/s hızla indiriyorum falan yazmayı ya da bilmemne sitesine giremiyorum :S :S başlığına benimki giriyor valla gayet iyi falan yazmayı çok sevmiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bakmak lazım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yoo hiç sevmiyorum valla hatta en sevmediğim post şekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sen sevmiyorsan eğer tamam dier tüm üyeler seviyordur kitleyebilirsiniz sorumun cevabını aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Oy oy aferin :) ha bi de "-de" ayrı olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ben insanların sana karşı aldıkları tavrı eleştiriyordum halbuse adeta ilk mesajda belirtilen yavşakça davranışı bile sen sevmiyorsun diye severler demek istemiştim. ne kadar harika bir insan olduğundan bahsediyordum. niye kızdın melis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Bugünlerde alınganım ben ondan. Çok canım sıkılıyo, patiyi trollemek bile gelmiyo içimden düşün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Çaktırmasanıza post kasıyoruz öyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar