airman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Satılık Templar 50 Lv Gorgos asmodian http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=157173&serverID=35 Üzerinde ve kasasında her türlü stigma mevcuttur noksansız , tüm campaign görevleri bitmiş fenril setine başlamıştır. Meslek olarak cook 340 , weapon 195 , vitality 290 İşlerimin yoğunluğu sebebiyle zaman ayıramıyorum , yaklaşık 2,5 ay oynama süresi var yakın zamanda uzatmıştım 3 aylık. mayıs 8 de 6. ay kanatlarını alıyor. Ayrıca kasasında karakterin tüm dış görünüşünü ve cinsiyetini değiştirebileceğiniz ticket bulunmaktadır , değeri 10 euro. kalan oyun süresi ve ticketin değeri yaklaşık 80 TL dir. Üzerinde yaklaşık 3m gold bulunmaktadır. Fiyat olarak 275 TL düşünüyorum , ciddi alıcıların tekliflerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanju6 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
airman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Özelden tlf no yazdım.. İlan günceldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
airman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar