Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahh kafam ahhh..

Thealon

Öne çıkan mesajlar

Dün gece mahalle içinde turluyorum arkadaşla.Sokağın ortasına kamyonet çekmiş birşeyler yüklüyorlar,birden kafama bammm diye birşey indi..Gözlerim karardı sendeledim...Adamlar merdivine kafama düşürdüler yaa :( Kafa şişti
Gece gece moralimi bozdular...Adamlara o acıyla bir şeyde söyliyemedim...Adamlarda baya korktu bir şey oldu diye...
Sosyal ağlarda paylaş

fena[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun
şanssızlığın bu kadarı[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

nazar deymüş nazar:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

çok geçmiş olsun
bence bir doktora görün allah korusun beyin kanaması olabilir 1 gün içinde
[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.

[Bu mesaj Proxa tarafından 03 Ağustos 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence de doktora gitmen senin için en iyisi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...