Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tercih Sorunsalı

Prawler

Öne çıkan mesajlar

yazcam bakalım
herkes için hayırlısı olsun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

fazla kasma praw tercihler için hehe.. bayadır düşünüyodum bende napsam nereye girsem vs diye.. sonra oluruna bırakıyım dedim oturdum doldurdum formu verdim bugünden heeh.. sınav önceki bu kastıın kadar vakit harcasan bu durumlara düşmezdin zaten :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

pra bncede ızmır gıt artık orası ııce modernlesmeye ve hem egıtım hemde ekonomı bakımdan ııce bı ılereleme kaydettıler bnce oray gıt ama snn kararn tabıde bu cunku snn hayatın...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Sosyal ağlarda paylaş

sadece istanbul yazdım
izmir yazmadım
vatana millete hayırlı uğurlu olsun![signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Sosyal ağlarda paylaş

ööle
ist olursa olur inş
olmazsa da şehir dışı işletme hoş olmaz benim için diye düşündüm[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

bence istemiyorsanız gitmeyin[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

ya aynı şehirdesin benle her şekilde
kurtuluşun yok yani
(Allah korusun) bu sene kazanamazsam da burdayım
(İnşallah) Bu sene kazanırsam da burdayım ....[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...