tunch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 http://cleansideofthegrid.blogspot.com/ Efendim , modadır dedik , ne yapsak dedik , 1 sene sonra sonunda blogumu açıcak bi konu bulup burda yayınlayabiliyorum :) daha ilk entryler , bomboş da olsa , blog hakkında öneri fikir eleştiri , ne isterseniz dinlemeye hazırım. Umarım hoşunuza gider :) sevgiler saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 asla logo kullanma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 lisans muhabbeti mi? öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Hayır. Çok kaba duruyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 logo yok ki abi zaten sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 F1 logosundan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 haber baslıklarında logo kullanma diye duzelteyim o zaman ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 efenim yeni entry girdim şöyle kısa kısa ne olmuş ne biymiş merak ediyorsanız buyrun : http://cleansideofthegrid.blogspot.com/2010/04/takmlardan-ksa-ksa.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 içerik Türkçeyse sitenin ismi de Türkçe olmalı diye düşünüyorum. Ayrıca aynı konuyu patinaja da açmalısın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar