BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sunumun ana başlığı "beklenen getiri ve risk" alt başlıklarla açıklayacağım; çok dönem getiri oranı beklenen getiri oranı risk ve riskin ölçülmesi kaynak bulşmakta sıkıntı çekiyorum bankacılıkla uğraşan ya da okulda bunlarla igli ders görmüş yada daha önce herhangi bir sebepten araştırmış olanlar varsa yardım pls bayaa bayaa makbule geçer :) TENKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 neyine sıkıntı çekiyorsun abi aç keynes oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 dersi gördük de, ne bileyim soru ver çözelim böyle sunum konusu cevabı alman zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bugün kütüphaneye gidip kitap mitap araştıracaım.. ulan 3 sunumum var 3 ünde de en kol gibi konular bana kaldı.. ibne hocalar (kadınlı erkekeli) "sen doktora öğrencisisin sana koymaz" diyorlar bir de ulan keşke geçen dönem o terk ders sınavında kalsaydım da doktora moktora olayı bitseydi.. akademikerliği de düşünmüyorum artık.. sırf bir hak kazandım kaybetmeyeyim diye oluyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 McGraw-Hill'den Investments'i bulabilirsen onu kullan mutlaka. Ayrica, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar