Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite tercihleri için bütün patilerden yardım bekleniyor

Wispy

Öne çıkan mesajlar

tercih klavuzunda yazıyor girebilceklerin
geçen senenin tercih rehberi varsa sende
karşılaştırırsan kapananları görebilirsin[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 28 Temmuz 2004 00:02 tarihinde demiş ki:
Galatasaray Üniversitesinde okuyan birisi varsa biraz bahsedebilir mi
fransızca öğrenme olayı nasıl zor mu bi anlatırsa sevinirm.

kesinlikle çooook mrk ediyorum bilgisayar müh fransızca nasıl okunur yahu??[signature][hline]Alma?
Mater?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 26 Temmuz 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
bı daha sorıyım eskısehır ve osmangazı makıne muh le ılgılı bıldıklerınızı yazabılırmısınız

heheh eski okulum eski bölümüm :) özlediğimi söyleyemem. (hatta babam da ordan mezun bıraktığıma hoşnut kaldığını sanmam)

kampüs olarak yeterli, hastaneden gelen parayla çok güzel çekip çeviriyorlar. binalar sınıflar falan herşey rahat. mühendislik fakülteleri merkezden az biraz uzak, bazen yürümek zorunda kalıyorsun, 20 dakka falan sürüyor. mak. mühendislik de kız yok, hiç arama. bak hemen karşı binaya elektronik-bilgisayar sanırım bir de kimya müh. var. ordan arkadaşlar edin :P

eğitim açısından, tam emin değilim ama bölüm üniversiteden eski (anadolu üni deydi eskiden). hocaların geneliyle ilgili bir yargıda bulunamam. sadece arada 1 veya 2 tane tam gerizekalı var ondan eminim. ama diğerleri iyi sayılır, işlerini sıkı tutuyorlar, disiplinliler. uzaktan görüldüğü kadar kötü bir yer değil ama eğitim açısından herşey senin elinde. orda doru düzgün çalışmassan hem okulda hem de dışarda batarsın. devam zorunluluğu var hem de gayet katı. çat diye bırakıyorlar.

teknik resim gibi bir manyaklıkları var ki, resmen takıntılılar. arkadaşlar itü de bilgisayarda çizim yapmaya başladıkları dönemde biz hala kağıt kalem, rotring uç 0.3 kalem arıyoduk. resim kabiliyetin yoksa çok zorluk çekersin.

sosyal ortam açısından, eskişehirin kendisi, anadolu üni. iktisadi-idari bilimler, fen-edebiyat ve dil bölümü çok güzel yerler. kluplerden dağcılık klubu çok iyi çalışıyor ilk geldiğinde oraya kesin gir, cana yakın tipler. hem dağlara çıkarsın eğlenirsin gezersin. ilk bir kaç toplantıda bırakma eğilimine girsen de devam et. (spor salonunun yanındaki tırmanma şeysi onların)

kısaca özetliyim; mak. müh. zor, ogü kampüsü fena değil (orman gibin bi yeşillik bekleme), eğitimi disiplinli sayılır ama genel bişi söyleyemem. karşılaştırma yapamam.

bir de zek diye bi hoca var orda, onun dersini hiç bir zaman asma.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 28 Temmuz 2004 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 28 Temmuz 2004 01:17 tarihinde demiş ki:
said:
jacabo, 26 Temmuz 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
bı daha sorıyım eskısehır ve osmangazı makıne muh le ılgılı bıldıklerınızı yazabılırmısınız

heheh eski okulum eski bölümüm :) özlediğimi söyleyemem. (hatta babam da ordan mezun bıraktığıma hoşnut kaldığını sanmam)

kampüs olarak yeterli, hastaneden gelen parayla çok güzel çekip çeviriyorlar. binalar sınıflar falan herşey rahat. mühendislik fakülteleri merkezden az biraz uzak, bazen yürümek zorunda kalıyorsun, 20 dakka falan sürüyor. mak. mühendislik de kız yok, hiç arama. bak hemen karşı binaya elektronik-bilgisayar sanırım bir de kimya müh. var. ordan arkadaşlar edin :P

eğitim açısından, tam emin değilim ama bölüm üniversiteden eski (anadolu üni deydi eskiden). hocaların geneliyle ilgili bir yargıda bulunamam. sadece arada 1 veya 2 tane tam gerizekalı var ondan eminim. ama diğerleri iyi sayılır, işlerini sıkı tutuyorlar, disiplinliler. uzaktan görüldüğü kadar kötü bir yer değil ama eğitim açısından herşey senin elinde. orda doru düzgün çalışmassan hem okulda hem de dışarda batarsın. devam zorunluluğu var hem de gayet katı. çat diye bırakıyorlar.

teknik resim gibi bir manyaklıkları var ki, resmen takıntılılar. arkadaşlar itü de bilgisayarda çizim yapmaya başladıkları dönemde biz hala kağıt kalem, rotring uç 0.3 kalem arıyoduk. resim kabiliyetin yoksa çok zorluk çekersin.

sosyal ortam açısından, eskişehirin kendisi, anadolu üni. iktisadi-idari bilimler, fen-edebiyat ve dil bölümü çok güzel yerler. kluplerden dağcılık klubu çok iyi çalışıyor ilk geldiğinde oraya kesin gir, cana yakın tipler. hem dağlara çıkarsın eğlenirsin gezersin. ilk bir kaç toplantıda bırakma eğilimine girsen de devam et. (spor salonunun yanındaki tırmanma şeysi onların)

kısaca özetliyim; mak. müh. zor, ogü kampüsü fena değil (orman gibin bi yeşillik bekleme), eğitimi disiplinli sayılır ama genel bişi söyleyemem. karşılaştırma yapamam.

bir de zek diye bi hoca var orda, onun dersini hiç bir zaman asma.

walla ne dıyım gozumu cok korkuttun :p[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar
elektornik-haberleşme
Bilgisayr mühendislikiği
elektronik-haberleime hakkında ne düşünüyosunuz. normalde bilgisayr ayzıcaktım ama baktım bunu dhaa çok öneriyolar .. hem içinde bilgisayr derlerindende bi çoğu var.. hemde türkiyede toplam 350 kişi alınıyo. bi yazılımcıyla konuştum bilsem ona giderdim dedi.. çok daha iyi durumları dedi.. bilgisai olan avrsa yazabilr mi?[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

varna teknik :D, bak istediğin yerler olmuyorsa zorlama, bir dahaki yıl gir. Benim çok çok çok istediğim hiçbir yer yoktu onun için dilime göre seçim yapmam kolay oldu ama senin öyle gözükmüyor. Hadi kolay gele.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Benim arkadaşım itü metalurji ve malzeme'de. Şöyleki bu ilk yılının sonunda 3.5 üzeri not ort. yapmış -pis inek :)- kimya müh., kontrol müh. gibi yerlere geçme hakkı kazanmış ama iş imkanları o saydıklarımdan fazla olduğu için geçmemiş.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

bı sorsana mezun oldugunda fılan nası yerlerde calısabılcekmıs bı bok bılmıyorum
baktım netten ama genelde uretım yerlerınde
yenı alasım lar fılan ıste de turkıyede bı tubıtak war baska nereler war ancak uretım yerlerı war[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Ben de yazacak valla yıldız teknik metalurji iö, dilim olarak arada çok az bir fark var. Girebilme ihtimalim çok yüksek, gel sen de metalci olalım :).
Ha bu arada Yıldız'da ortalama bir ortalama ile İÖ'yü normale çevirebiliyorlarmış eğer önemliyse senin için söyleyeyim.
[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 28 Temmuz 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol demın annem bı tanıdıgı aramıs malzeme ve meta... nasıl dıye
onun arkı warmıs bu bolumden mezun sımdı amerıka master yapıyomus turkıyede ıs olanagı ıyı deıl demıs

bu olay cok kotu ıste herkes farklı bıseyler dıyor[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...