Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 yav bikaç gündür bilg. açılırken RUNDLL başlığında gelen C:WINDOWSSystem32bridge.dll yüklemede hata. belirtilen modül bulunamadı diyor. bunu başta hata vermesi dışında bir etkisini görmedim ama. msconfigden bakınca orda bridge var ve seçili. tiki kaldırınca uyarıo geri tiklio kendi. mcafee vrius scan adaware antivir fln kullandım hep bir şey olmadı. şimdi bundan nasıl kurtulurum. bir de sorun nedir şimdi bu bridge.dll dediği tam olarak nedir? böle her açılışta hata vermesi dışında ne etkisi vardır? en önemlisi bundan nasıl kurtulacağım tabiki şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 msconfig den bridge.dll i sil büyük ihtimalle rundll ile birlikte çalışıodu sanırım o bi virüs dosyası sanırım virus silinmis başlangıç registryleri kalmış başlat > çalıştır msconfig başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sil derken regeditten ../run dakini kastettin di mi. onu buldum orda vardı sildim restartta hatayı vermedi. sağolasın şimdilik çözüldü gibi. bi de hızlı başlat menüsünü seçince(ingilizce adı neydi yav quick start mı neyse) açılıyor fakat her restartta çıkmıyor yani her seferinde bir daha seçip hızlı başlatı göster demek gerekiyor. bunun bi alakası var mıdır sorunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Biric Oynama Hatasi o :-P Google dan hata veren dll yi arat saglanmni bulabilirsin eger dll de sorun varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar