mytheron Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 photoshop cs5 illustratorda history kısmını bulamıyorum.Neresinden aktifleştircem bunu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ıllustratorde history olmaz zaten ıllustrator sonsuz gerı alabılıyor kısa yol kullanarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 anladım.ctrl+z ile alıyorda ne bilim tabloya alıştık arıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 nası sonsuz lan? bi limiti vardır kesin, hdd dolana kadar stackliyor mu hareketleri napiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 aynen dolana kadar bırıktırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 photosopdada normalde ctrl+z yaparız 1 kere gerı alır alt+crtl+z yaparsak ayarlı oldugu mıktarda gerıye alabılırız(preferensec secenegı altında bı sayı gırersek o sayı kadar kısa yoldan gerı alınabılır max 9999 veya *10 gıbı bır sayısı vardı hatırlamıyorum } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar