Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap Kurdumusunuz??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla önerim:

Matrix ve Felsefe. filmden biraz anlıyorsan sıkmaz da. Benim Matrix fanı olduğumdan dolayı mı bilmem ama çok eğlenerek okudum.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Mesaj tarihi:
okudum bn onu cıktıı zmn guzel bır kıtaptı bnde bır matrıx hayranıyımdır..hehe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
o zaman seni Matrix Online bölümündeki Fan Thread ı okumanı öneriyorum. Baştan sona okumak zorunda değilsin Soru ve cevaplara baksan yeter.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Mesaj tarihi:
tmm bırazdan okurum oyununu oynıycn herhalde ole sanıyorum deıl mı?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
bnde oynıycm ama WoW fln gelıyor bıde warhammer var ustune ustluk EQ2 var napacıımı sasrıdım WoW kesın oyanlıcak ztn sıparıs fln verdım onceden heheh parası bıle odendı fln=P

ama matrıx oynasm mı pek emın deılm artık zmn gosterecek belkı sn bıraz ıkna edersn bnı bılıom oyunu ama nese=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
heeh ınsallah ama dıger oyunlarıda oynamak ıstıyorum acaba ayılık edıp hepsını mı oynasam?!?!=) ehehehu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 01 Ağustos 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Hayır.

kısa, öz, öfkedolu.... :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
  • Yeni Oluştur...