Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 walla önerim: Matrix ve Felsefe. filmden biraz anlıyorsan sıkmaz da. Benim Matrix fanı olduğumdan dolayı mı bilmem ama çok eğlenerek okudum.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 harry potter fantastik kurgu diil bana göre anaokul zamanında uyurken çocuklara okunucak masal.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 okudum bn onu cıktıı zmn guzel bır kıtaptı bnde bır matrıx hayranıyımdır..hehe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 o zaman seni Matrix Online bölümündeki Fan Thread ı okumanı öneriyorum. Baştan sona okumak zorunda değilsin Soru ve cevaplara baksan yeter.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tmm bırazdan okurum oyununu oynıycn herhalde ole sanıyorum deıl mı?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tabii ki. hatta StRencher bilir, çok büyük hedeflerim var oyun için.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bnde oynıycm ama WoW fln gelıyor bıde warhammer var ustune ustluk EQ2 var napacıımı sasrıdım WoW kesın oyanlıcak ztn sıparıs fln verdım onceden heheh parası bıle odendı fln=P ama matrıx oynasm mı pek emın deılm artık zmn gosterecek belkı sn bıraz ıkna edersn bnı bılıom oyunu ama nese=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 oyunu bi oynayım seni ikna edeceğime eminim.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 heeh ınsallah ama dıger oyunlarıda oynamak ıstıyorum acaba ayılık edıp hepsını mı oynasam?!?!=) ehehehu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Hayır.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Alexi_Septimus, 01 Ağustos 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Hayır. kısa, öz, öfkedolu.... :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bana kitap kurdu denmesi ağırıma gidiyor. kitap aşığı,oh kitap kırbaçla beni, bu akşam evdeyim tolstoy okiciim gibi terimlerin kullanılması beni pek bi hoşnut edecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bende kitap okumayı çoook severim ve kitabı boş zaman geçirme aracı larak görenleri de esefle kınar gerekli yerlere şikayet ederim ha, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 boşz amanlarımda baya çok ve hızlı okurum.bookworm diyebilirim kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar