forçen Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Çok linux seven biriyim ama 1 senedir laptopumu win7 ile kullanıyorum. biraz da sürekli torrent kullanmanın getirdiği "aman virüs bulaşmasın" korkusundan, daha güvenli olması nedeniyle linuxa geçeyim diyorum ama firefox kayıtlı parolalarla, yerimleri ile okadar büyük durumda ki şuan nerdeyse bilgisayarın içinde ayrı bi işletim sistemi gibi oldu gözümde. firefox backup programı var bende ama linuxda çalışır mı bilmiyorum. Bunun paralolar,yerimleri herşey dahil olarak aktarmak için bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 FEBE zımbırtısını kur. FF'teki herşeyi yedekle. Sonra linuxa geçtiğinde yine FEBE'yi kurup yedeklediğin yerden dosyaları yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bi bakayım. eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar