Twisty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Sony Handycam DCR-HC23E modeli mini-dv kameramı satmak istiyorum. Aldığımdan beri kullanmadım gibi birşey 2-3 kaset çektim çekmedim bilmiyorum. Bütün kablosu çantası duruyor bir tek lensi koruyan o kapağı bulamadım ama karton kutusu, orjinal taşıma çantası, televizyon çıkışı kablosu, adaptorü falan sağlam tertemiz duruyor. Makinada görebildiğim kadarıyla çizik falan yok ve sorunsuz çalışıyor. Gold bilgisayardan almıştım baya da oldu alalı faturasını falan bulmam imkansız zaten. Garantiside bitmişti. 300tl gibi birşey fiyat düşündüm pazarlık payı var tabi istanbul içi elden satmak istiyorum. Satma nedenim yeni bir fotoğraf makinası almayı düşünmem. İlgilenirseniz pm atın topic e yazın falan. makinanın teknik özellikleri içinde : http://www.sony.com.tr/product/sdh-minidv/dcr-hc23e#pageType=Overview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bulenthilmi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Kameranızı görmek ve satın almak istiyorum. İstanbul şişlideyim. 05322624896 ararsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 kalmadı abi artık o kameralardan sdjfk geç kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 o kamera ile film çeke çeke twistys i kurdu çocuk. artık amerikada paraya para demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 2 sene lan asfasdfsdf yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 POV kamerasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar